Mobiele airco's

In verband met de warme zomer van 2020 zijn vrijwel al onze mobiele airco's tijdelijk uitverkocht en is ons aanbod op het moment minder uitgebreid dan normaal.

Er zijn hierboven 8 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-8 van 8

Mobiele airco’s

Op zoek naar een airco om de warme zomerdagen mee door te komen? Een mobiele airco heeft een aantal voordelen en biedt u daarmee een hoop comfort! Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment mobiele airco’s, dus u vindt altijd een geschikt exemplaar.

Eenvoudig verplaatsen
Het grootste voordeel van een mobiele airco is dat u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Overdag kunt u de airco bijvoorbeeld in woonkamer of het kantoor gebruiken en ’s avonds in de slaapkamer. Zo geniet u overal in huis van een heerlijk koele temperatuur. Ook fijn: als de koudere wintermaanden aanbreken, bergt u de mobiele airco eenvoudig op en staat hij niet in de weg.

Verschillende merken
Sanitairwinkel biedt u mobiele airco’s van verschillende merken, zoals Eurom en DeLonghi. De airco’s variëren in prijs en design, maar zijn allemaal van goede kwaliteit. Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven