Split unit airco's

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken
Er zijn hierboven 11 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-11 van 11

Split unit airco’s

Als het buiten lekker warm is, zijn we vaak op zoek naar koelte binnenshuis. Airconditioning is daarom een onmisbare luxe tijdens de warme zomermaanden! Sanitarwinkel biedt u gelukkig een uitgebreid aanbod split unit airco’s, die elke ruimte in huis snel voorzien van een aangename temperatuur.

Multifunctioneel
Een split unit airco kunt u in elke gewenste ruimte van uw huis plaatsen. De airco wordt aan de muur gemonteerd en werkt met een binnen- en buitengedeelte. Split unit airco’s hebben vaak een hoop vermogen, waardoor ze een groot oppervlak kunnen verkoelen. Als u de airco dus op uw slaapkamer plaatst en u laat de deur openstaan, verkoelt de airco bijvoorbeeld ook de overloop. Bovendien zijn sommige split unit airco’s ook voorzien van verwarm-, ventilatie- en ontvochtigingsfuncties, dus u heeft het hele jaar plezier van uw airco!

Kwaliteit
Sanitairwinkel biedt u split unit airco’s van goede kwaliteit, zodat u jarenlang van een heerlijke temperatuur in huis kunt genieten! Heeft u nog vragen over uw potentiële airco? Onze klantenservice beantwoordt ze graag! Ook kunt u altijd in één van onze showrooms terecht voor onafhankelijk en deskundig advies van onze verkoopmedewerkers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur