Badplanken

Resultaten 0-24 van 48

Badplank

Bijna niets is fijner dan een warm bad na een lange dag, toch? Dit ultieme moment van ontspanning wordt echter nóg beter met een goede serie en een glas wijn. Een badplank is daarom een onmisbare accessoires voor in uw badkamer! Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment badplanken in verschillende stijlen, zodat u altijd het geschikte exemplaar voor in uw badkamer vindt.

Kwaliteit
Sanitairwinkel biedt u badplanken van hoge kwaliteit, gemaakt van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een badplank gemaakt van solid surface of een houten badbrug. De houten badplanken zijn door middel van verhitting geschikt gemaakt voor badkamers en kunt u dus zonder zorgen gebruiken in bad.

Design
De badplanken van Sanitairwinkel zijn beschikbaar in verschillende designs, zodat u altijd een geschikt exemplaar voor in uw badkamer vindt. Houdt u van strak en modern? Kies dan voor een badplank gemaakt van solid surface. Als u juist meer van een warme en landelijke uitstraling houdt, staat een houten badbrug prachtig in uw badkamer! Tip: combineer een houten badplank met een houten badmat.

Advies
Advies nodig bij de aankoop van een badplank? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Al onze medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur