Wastafelbladen

Een wastafelblad is dé manier om een badmeubel een unieke uitstraling te geven. Door gebruik te maken van hout of natuursteen krijgt iedere wastafel zijn eigen unieke look. Wanneer u kiest voor een wastafelblad heeft u de mogelijkheid om dit te combineren met een waskom of een inbouwkraan. Bij ons vindt u meer dan 500 wastafelbladen in het assortiment waardoor de keuze erg ruim is. 

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Wastafelbladen

Losse wastafelbladen zijn ideaal om uw eigen badkamer een unieke uitstraling te geven, hiermee maakt u uw badkamer helemaal af.  Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Bij ons vindt u altijd wat er in uw badkamer past!

Combinaties

Bij Sanitairwinkel heeft u een ruime keuze aan bladen voor uw wastafel. Door dit ruime assortiment, kunt u veel verschillende combinaties maken voor in uw badkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een passende waskom voor op uw wastafelblad, gecombineerd met een van de vele wastafelkranen.

Kleur en maat

In ons ruime assortiment wastafelbladen, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij bladen in 6 verschillende kleuren, zodat u altijd de juiste kleur heeft die bij uw badkamer past. Daarbij hebben de meeste bladen een gat voor de afvoer.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende maten. Bij ons vindt u bladen met een breedte van 60 cm tot 210 cm en een diepte van 25 cm tot 51,5 cm. Mocht uw maat er niet zijn, kunt u altijd contact opnemen voor advies.

Bij Sanitairwinkel heeft u de keuze uit diverse wastafelbladen en badkamermeubels van alle bekende merken. Bij ons vindt u merken zoals Bruynzeel, Forzalaqua, Plieger en Villeroy & Boch.

Meubelen voor in badkamer of toilet

Contact

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u advies van een van onze medewerkers? Of bent u benieuwd hoe ons assortiment eruit ziet? Dan bent u 6 dagen per week van harte welkom in een van onze showrooms. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven