Spiegelverwarming

< >

Klap filters in Klap filters uit

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Capaciteit

Meer Capaciteit + Minder Capaciteit -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Spiegelverwarming

Vindt u het ook zo vervelend om na het douchen in een beslagen spiegel te moeten turen? Er zijn allerlei trucjes om te voorkomen dat uw badkamerspiegel beslaat. Een makkelijke en luxe oplossing is een spiegel met verwarming te nemen. Door de spiegel te verwarmen maakt condens geen kans meer. Heeft u al een spiegel? Niet getreurd, het is mogelijk uw spiegel van losse spiegelverwarming te voorzien.

Hoe werkt spiegelverwarming?

Spiegelverwarming werkt door middel van een mat die u achter op de spiegel plaatst. Deze mat verwarmt de spiegel waardoor er geen condens op dat deel van de spiegel komt. De spiegelverwarming kan volledig achter de spiegel worden weggewerkt. Vervolgens kan deze vaak met een druk op de knop aan of uitgeschakeld worden. Zo kost het niet onnodig veel energie. U zet de verwarming gewoon aan wanneer er iemand gaat douchen.

Kan er altijd spiegelverwarming op de spiegel bevestigd worden?

Steeds meer spiegels zijn geschikt voor spiegelverwarming. Echter kunnen niet alle spiegels tegen verwarming. Het is dus belangrijk om te checken of uw spiegel geschikt is voor verwarming. Bij Sanitairwinkel hebben we ook spiegels met ingebouwde verwarming in het assortiment. Op deze manier weet u zeker dat de spiegel warmte- en condensbestendig is.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in een van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

ajax loader
Er zijn hierboven 30 producten zichtbaar Naar boven