Dorpels

< >

Klap filters in Klap filters uit

Levering

Prijs

min

max

Merk

Meer + Minder -

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Dorpels

U ziet het steeds vaker, de douchebak verdwijnt en er wordt gekozen voor een douchedorpel. Dit is een kleine verhoging bij een inloopdouche die geldt als waterkering, zodat niet uw hele badkamer volloopt met water als u aan het douchen bent. Een douchedrempel is ook mogelijk in combinatie met een douchedeur.

Ruimtelijk effect

Met een dorpel kan er in uw badkamer een ruimtelijk effect gecreëerd worden, het is namelijk niet meer nodig om een douchebak te plaatsen. In plaats daarvan kunt u glazen douchewanden om de douche plaatsen, met bij de instap van uw douche een mooie douchedorpel. Door de glazen wanden vergroot u het ruimtelijke effect van uw badkamer.

Vormen

Bij Sanitairwinkel vindt u dorpels voor in uw badkamer in vele verschillende vormen zoals kwartrond, rechthoek en in een vijfhoek. Zo kunt u een douchedorpel perfect passend maken in uw badkamer.

Maten

Het is van belang dat u van tevoren weet wat er past in uw badkamer. Bij Sanitairwinkel vindt u dorpels met een lengte van 100 cm tot 200 cm en een hoogte van 2,3cm en 2,5 cm.

Kleur

Bij ons vindt u douchedorpels in verschillende kleuren. Zo kunt u er voor zorgen dat uw dorpel perfect past bij de rest van uw badkamer. Kijk in de filter welke kleur het beste bij u past.

Dorpel kopen?

Wilt u een dorpel kopen? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Bij Sanitairwinkel vindt u dorpel van de topmerken Jabo en Sealskin.

Wilt u het allemaal een keer in het echt zien of heeft u vragen over het product? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt altijd langskomen in een van onze showrooms.

 

Pagina:

Aantal:

ajax loader
Er zijn hierboven 24 producten zichtbaar Naar boven