Toiletbeugels

Een toiletbeugel biedt ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet. Ideaal dus voor als je hier wat extra hulp bij kunt gebruiken. De toiletbeugel is verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en maten. Zo zal er ook voor jouw badkamer of toiletruimte een geschikt exemplaar te vinden zijn.

Resultaten 0-24 van 184

Toiletbeugels

Een toiletbeugel is een eenvoudige toevoeging aan jouw badkamer of toiletruimte die ondersteuning biedt bij het zitten en opstaan van het toilet. Ideaal dus voor als je hier wat extra hulp bij kunt gebruiken. De toiletbeugel, ook wel armsteun, is verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en maten.

Toiletbeugel opklapbaar

Naast vaste toiletbeugels hebben we ook opklapbare steunen in ons assortiment. Deze beugels nemen geen ruimte in beslag als je ze niet nodig hebt. Ook kan het helpen als je je zijwaarts moet bewegen. Dan zit er geen beugel in de weg.

Wat is aangepast sanitair?

Aangepast sanitair is sanitair dat is ontworpen om het gebruik ervan te vereenvoudigen voor mensen die dat nodig hebben. Zo zijn er toiletbeugels, zitbadendouchezittingenaangepaste kranenbadgrepenverhoogde toilettendouchewc’srolstoelwastafels en nog veel meer mogelijkheden.

Gelukkig is aangepast sanitair geen ondergeschoven kindje meer. Tegenwoordig wordt er door fabrikanten steeds meer op design, in combinatie met functionaliteit, gelet. Hierdoor is aangepast sanitair nauwelijks van de moderne badkamer te onderscheiden.

Toiletbeugel kopen?

Dit kan eenvoudig online in onze webshop. Ben je nog aan het twijfelen over de juiste keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom eens langs in een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur