Duravit Ketho

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

Duravit - Ketho

Een badkamer moet tegenwoordig mooi, uitnodigend en functioneel tegelijk zijn. Hier komt Ketho volledig tot zijn recht: behaaglijk, modern, veelzijdig en prijsvriendelijk; Ketho is het ideale programma voor badkamermeubilair-starters.

Met de eisen die het moderne leven aan ons stelt, groeien ook onze eigen ambities. Ook als het om de badkamer gaat, die men graag mooi, uitnodigend en toch functioneel ziet. Ketho speelt in op deze ontwikkeling: ontworpen door Christian Werner, wordt het nieuwe badmeubelprogramma gekenmerkt door een heldere vormgeving, doordachte functionaliteit en behaaglijke kwaliteit.

Opvallend zijn de karakteristieke, ergonomisch gevormde greeplijsten, die kenmerkend zijn voor de gehele collectie, en die Ketho een grote mate van onafhankelijkheid verlenen. Daarbij blijft de serie met de gedekte uitstraling toch flexibel genoeg om in elke badkamerambiance te kunnen worden geintegreerd. In combinatie met een vriendelijke prijs-kwaliteitverhouding wordt Ketho het ideale programma voor badkamermeubilair-starters.