Honeywell

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1572 reviews

Honeywell

Ben je op zoek naar kwaliteit en goede techniek voor het verwarmen van jouw woning? Kijk dan eens bij de producten van het merk Honeywell. Het bedrijf staat bekend om kwaliteit- en comfortproducten. Van digitale kamerthermostaten, radiatorafsluiters tot thermostaatkoppen; in het assortiment van Honeywell vind je alle producten die je nodig hebt om je huis comfortabel te maken en tegelijkertijd energie en geld te besparen. Shop gemakkelijk online of maak een afspraak in één van onze showrooms voor advies.

Honeywell Home

Het merk Honeywell Home, dat in Nederland door Resideo wordt vertegenwoordigd, is een marktleider op het gebied van wooncomfort en veiligheid.Honeywell kent een geschiedenis die helemaal teruggaat tot het einde van de negentiende eeuw. Ze kennen de behoeften van consumenten en installateurs als geen ander. Met de Honeywell Home producten proberen ze het gebruiksgemak in huis te vergroten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk. Voor elke ruimte heeft Honeywell de geschiktste temperatuurregeling. Zo ben je altijd verzekerd van een aangenaam verwarmde woning. Op de juiste tijd en op het juiste moment.

Honeywell levert een breed portfolio thermostaten: innovatieve comfortproducten die uitblinken in eenvoud en efficiëntie. Zo geniet je van een aangenaam warm huis, terwijl je tegelijkertijd bespaart op energiekosten. Honeywell stelt zich een wereld voor waarin huizen en gebouwen goed zijn voor de planeet, waar technologie werkt om het dagelijks leven te vereenvoudigen.

Honeywell assortiment

Bij Sanitairwinkel hebben we een heel assortiment verwarmingsregelingen die zijn ontworpen om de verwarming van je huis efficiënter te maken. Van radiatorafsluiters, slimme wifi-thermostaten tot programmeerbare en niet-programmeerbare thermostaten.

Honeywell thermostaten

De eenvoudig te gebruiken Honeywell thermostaten met nauwkeurige temperatuurregeling zorgen ervoor dat je verwarmingsketel efficiënter werkt. Een thermostaat schakelt het verwarmingssysteem in en uit wanneer dat nodig is. De thermostaat meet de luchttemperatuur en schakelt de verwarming in wanneer de luchttemperatuur onder de thermostaatinstelling komt en uit wanneer die ingestelde temperatuur is bereikt. In ons assortiment hebben we verschillende soorten Honeywell thermostaten, die ieder geschikt zijn voor andere situaties.

Met de Honeywell Round kamerthermostaat bedien je eenvoudig met de hand de temperatuur van een kamer. Deze is er in de bekende aan/uit versie, maar ook in een Opentherm en draadloze versie. De eenvoudige bediening door middel van het draaien aan de buitenring zorgt voor een precieze temperatuurinstelling in een handomdraai. 

Daarnaast zijn er kamerthermostaten waarmee je de hele ruimte kan bedienen, geheel instelbare en intelligente klokthermostaat, maar ook radiatorthermostaten die de knop van je radiator vervangen.

Honeywell kopen

Honeywell biedt een groot aantal verwarmingsartikelen. Heb je advies nodig over Honeywell artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies. Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms voor een passend advies.