Moodboards

Het inrichten van jouw badkamer of toiletruimte is niet altijd makkelijk. Eerst moet je bedenken welke kleuren en materialen passen bij jouw smaak. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij badkamer moodboards samengesteld in verschillende stijlen. Zo kun jij alvast gaan bedenken welke keuzes je gaat maken voor jouw droombadkamer! Bekijk alle moodboards op deze pagina en laat je inspireren!

Zelf een badkamer moodboard maken? Dat kan!

Een mooie nieuwe badkamer begint bij het vinden van inspiratie. Zo moet je bedenken welke kleuren en materialen passen bij jouw smaak. Om je op weg te helpen, kun je in onze showrooms zelf aan de slag met onze inspiratietafel. Hier maak je heel snel en gemakkelijk een moodboard voor je eigen badkamer! Bij de inspiratietafel kun je bijvoorbeeld combineren met verschillende tegels en kranen, maar ook met verschillende kleuren. Zodra je de ideale stijl hebt gevonden voor jouw badkamer is je moodboard compleet en kun je een foto maken.

Meer moodboard voorbeelden voor badkamer en toilet

Hieronder vind je alle moodboards die gedeeld zijn op onze socials. Bekijk de verschillende moodboards om de stijl voor jouw badkamer te bepalen. Een moodboard gevonden die precies past bij jouw beeld van de ideale badkamer? Klik op een moodboard en shop eenvoudig de producten die bij dit moodboard passen.