Selected by Lasut & Braun

stylist page Lasut en Braun

"Voor ons is er geen plaats voor één stijl in een ontwerp. Er is een constante evolutie in welke inspiratie dan ook."

Van je badkamer of woning een bijzonder project maken? Laat dat maar over aan Lasut en Braun! Feikje Lasut en Anne Braun, oprichters van Lasut en Braun, zijn ontwerpers die veelzijdige, ervaringsgerichte omgevingen creëren.

Ze ontwerpen interieurs voor zakelijke en particuliere klanten en werken regelmatig turn-key. Ze kenmerken zich door hun provocerende concepten en een expressieve "STORY".

Ook maken zij trendprognoses voor bedrijven en hebben zij een retailconcept waarbij zij op zogeheten “architecten dagen” interieurarchitecten en ontwerpers in winkels detacheren. In hun interieurprojecten ontzorgen zij de klant zoveel mogelijk, door verantwoordelijkheid te nemen vanaf ontwerp tot aan de styling. Bij elke klant gaan ze op zoek naar een verhaal, waardoor ieder interieur persoonlijk is. 

Volg deze interieurarchitecten op Instagram via: @lasutenbraun en bekijk hieronder hun selectie en ontwerpen voor de badkamer.

Producten geselecteerd door Lasut en Braun

stylist page Lasut en Braun

Selected by Lasut & Braun

ROARING NIGHTS

"Een warm gevoel gecombineerd met de geur van sandelhout komt je tegemoet bij het betreden van deze badkamer. De perfecte sfeer om je klaar te maken voor een turbulente avond. Je lievelingsparfum van Chanel staat al klaar en niet te vergeten de paracetamol voor de volgende ochtend - jij laat niks aan het toeval over! Deze badkamer heeft alle ingrediënten op elkaar afgestemd om de avond in sfeer te starten of juist om in de ochtend met een wellness gevoel te herstellen en te ontspannen."

stylist page Lasut en Braun

Selected by Lasut & Braun

GREEN VEINS

"Een luxe sfeer met een grijze basis en een frisse touch in groen. Bij het betreden van deze badkamer word je direct fris wakker om de dag vol positieve energie te starten. Een combinatie van materialen en kleuren die zorgen voor focus, met de krachtige fournituren in gun metal als centraal punt. Voeg hier nog wat planten en duurzame producten aan toe en your green veins are solid."

stylist page Lasut en Braun

Design by Lasut & Braun

Kleuren/ materialen: Naturals Brown, Bronze, Cream, Gun metal, Wood, Marble texture, Polished

stylist page Lasut en Braun

Design by Lasut & Braun

Kleuren/ materialen: Shades of Grey, Gold, White, Gun metal, Marble texture, Polished

stylist page Lasut en Braun

Vraag het Lasut & Braun

Heb je interieuradvies nodig voor je woning en badkamer? Neem dan eens contact op met Lasut en Braun!

Ga naar Lasut en Braun

Op zoek naar meer inspiratie?

Ga net als onze stylisten eerst op zoek naar wat je mooi vindt. Bezoek onze inspiratiepagina.