De favorieten van... stylist Lisanne

stylist page Lisanne

"Wat ik leuk vind aan interieurdesign is dat alles mag en alles kan. Niets is te gek. Je kunt je helemaal laten gaan en over-the-top eindigen, met daarbij functionaliteit in het achterhoofd."

Lisanne is verkoopadviseur en styliste in onze showroom in Rotterdam. Van kleins af aan was ze al creatief bezig. Ze volgde verschillende opleidingen op het gebied van design, interieurdesign en Arts & Crafts op de kunstacademie. Ze helpt graag bij het creëren van een complete ervaring. Met een gevoel voor vorm, structuur en kleur maakt ze maar al te graag ruimtes die de zintuigen doen prikkelen en een gevoel van vreugde opwekken.

Bekijk hieronder haar favorieten.

Mijn favoriete producten

 

stylist page Lisanne

Mijn favoriete moodboard

VINTAGE KOPER

"Mijn all-time favoriet; lekker gewaagd en een combinatie van warme, luxe materialen. Het creatief mixen van materialen is waar ik echt van houd."

 

Bekijk dit moodboard
stylist page Lisanne

Mijn favoriete badkamer

BADKAMER 'COBALT'

"In deze badkamer komen verschillende contrasten bij elkaar, een stijl die volledig wordt doorgevoerd tot in de kleinste details. Ik zou mijn eigen stijl misschien niet zo omschrijven, maar het is wat ik gaaf vind aan deze badkamer. Hij is uitgesproken, net zoals ik."

Bekijk deze badkamer
stylist page Lisanne

Advies nodig?

Lisanne werkt in onze showroom in Rotterdam. Wil jij graag advies voor jouw badkamer, maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en kom langs!

Maak een afspraak

Het werk van Lisanne

Op zoek naar meer inspiratie?

Ga net als onze stylisten eerst op zoek naar wat je mooi vindt. Bezoek onze inspiratiepagina.