Over ons

Sanitairwinkel header

Badkamerwinkel.nl & Installatievakwinkel.nl zijn nu Sanitairwinkel.nl

Welkom bij Sanitairwinkel!

Sinds 1 juli 2024 zijn Badkamerwinkel.nl en Installatievakwinkel.nl onderdeel van onze winkel. Heb je vragen over een lopende Badkamerwinkel-bestelling of wil je een retour aanvragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Wil je producten bijbestellen, of ben je op zoek naar advies en/of inspiratie? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms of shop direct op Sanitairwinkel.nl. Hieronder kun je alvast kennismaken met wie wij zijn!

Bekijk dichtstbijzijnde showroom

BADKAMERS VOOR ELKE DAG

Kom thuis in de badkamer van je dromen!

EERLIJK & TRANSPARANT

We houden het graag helder voor jou. Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In onze webshop en in onze showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames, kleine lettertjes en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek. En even rondkijken in één van de showrooms mag gewoon!

INSPIRATIE VOOR DE BADKAMER

Badkamers zijn tegenwoordig echt onderdeel van het interieur. Er wordt dus ook steeds meer tijd en energie gestoken in het ontwerp van de badkamer.

Daarom hebben we een zeer uitgebreide inspiratiepagina opgezet. Zo kun je je online alvast oriënteren op verschillende stijlen en trends.

Wil je de producten liever in het echt ervaren? Al onze showrooms zijn voorzien van een inspiratietafel waar je jouw ideale moodboard/materialenbord samen kunt stellen. Ga aan de slag met allerlei tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet of de verschillende kleuren en materialen mooi bij elkaar staan.

Sawiday inspiratie
Sawiday klanten

STYLING & ADVIES

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseurs de tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms.

Naast verkoopadviseurs hebben wij ook een aantal stylisten rondlopen in onze showrooms. Zij kunnen je goed helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. Naast kleur en materiaaladvies kunnen zij ook goed advies geven over de indeling van je badkamer. Benieuwd naar de badkamers waar wij bij hebben geholpen? Bekijk dan de binnenkijkers bij onze klanten thuis. Of neem een kijkje onder #mijnsanitair.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

We snappen dat het uitzoeken van een nieuwe badkamer een hele klus is, dus je kunt ons alles vragen. Onze klantenservice heeft veel sanitairkennis en is er speciaal voor jou. Zijn er vragen of is er een probleem? Dan helpen we je hier graag bij. En dit is geen lege ‘wij van Wc-eend’-belofte. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met 'uitstekend'!

SAWIDAY

Sanitairwinkel is onderdeel van Sawiday dat is opgericht in 2007. Onder de naam Sawiday opereren wij ook in België en Frankrijk.

Om alles te kunnen leveren waar je naar op zoek bent hebben we een ruim en inspirerend assortiment. Wanneer je bij ons bestelt laten we de levering soepel verlopen via onze leveranciers of via ons goed gevulde magazijn in 's-Hertogenbosch, vlak bij de plek waar alles begon voor Sanitairwinkel: Rosmalen. Vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen, welke tevens fungeert als showroom, werken we aan het verbeteren van ons assortiment, de webshop en de klantervaring.

Sawiday inspiratie
Sawiday team

JOIN OUR TEAM!

We zijn een ambitieus en jong team met ruim 250 medewerkers die met veel enthousiasme elke dag weer voor jou aan de slag gaan. En we groeien als een speer! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we samen ons bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. Ben jij één van die nieuwe collega’s? Je vindt alle vacatures op:

www.sawiday.work

JE KUNT ONS KENNEN VAN..

Bij Sanitairwinkel vinden we het leuk om samen te werken met andere partijen. Dit omdat we samen tot nieuwe inzichten komen én we elkaar kunnen versterken. Inmiddels hebben we er al een aantal leuke samenwerkingen op zitten. Ben je benieuwd hoe dat eruit kan komen te zien? Hier delen we een aantal projecten waar je ons van kunt kennen!

De Huismuts

Met Rachel van De Huismuts begon het allemaal met een samenwerking rondom de nieuwe badkamers in haar woning. Deze samenwerking beviel zo goed dat daarna ook de badkamers op haar vakantiepark Het Wylde Pad volgden én ze een badkamer Celestyn voor onze showroom in Rotterdam ontwierp. Daarnaast heeft ze ook veel mensen in onze showrooms voorzien van stylingadvies voor de badkamer. En wie weet komt er nog meer aan!

Sawiday klanten

YOUTUBE

Misschien ben je ons ooit tegengekomen in een vlog? Klik op de YouTube-ster hieronder om de video’s te zien!

Bekijk ons Youtube-kanaal

Instagram

Ook op Instagram worden veel van onze badkamers gedeeld. Volg ons @sanitairwinkel om op de hoogte te blijven! Maar misschien heb je ons voorbij zien komen bij de volgende accounts?

@dehuismuts, @_finntage, @charisathome, @interieurvanmies, @sannyzoektgeluk, @florinehofstee, @ellen_hoog, @mindy_schroor, @marliekekoks, @eliseboers, @theobert_pot, @donebymyselfblog

Bekijk alle binnenkijkers

instagram samenwerking

SAMENWERKEN?

Ben je op zoek naar een promotionele samenwerking met Sanitairwinkel? Dat is zeker mogelijk! Wij zien de voordelen van een leuke samenwerkingsactie. Voor ons, maar ook voor jou.

Bekijk de mogelijkheden