Mobiele airco's

Op zoek naar een airco om de warme dagen mee door te komen? Een mobiele airco heeft een aantal voordelen en biedt jou daarmee een hoop comfort. Zo is de installatie bijvoorbeeld heel eenvoudig, zodat je direct na levering kunt genieten van een koele temperatuur in huis. Bekijk het assortiment mobiele airco's!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1572 reviews
Er zijn hierboven 10 producten zichtbaar
Naar boven

Mobiele airco’s

Op zoek naar een airco om de warme zomerdagen mee door te komen? Een mobiele airco heeft een aantal voordelen en bied je daarmee een hoop comfort! Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment mobiele airco’s, dus je vindt altijd een geschikt exemplaar.

Mobiele airco eenvoudig te verplaatsen

Het grootste voordeel van een mobiele airco is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen. Overdag kun je de airco bijvoorbeeld in woonkamer of het kantoor gebruiken en ’s avonds in de slaapkamer. Zo geniet je overal in huis van een heerlijk koele temperatuur. Daarnaast zal de mobiele airco nooit in de weg staan. Als hij in de weg staat is een mobiele airco namelijk snel verplaatst, je rolt hem zo op zijn wieltjes naar een andere ruimte. De mobiele airconditioners uit ons assortiment worden vaak geleverd met afstandsbediening. Zo kun jij eenvoudig je airco bedienen. Ook fijn: als de koudere wintermaanden aanbreken, berg je de mobiele airco eenvoudig op en staat hij niet in de weg.

Merken mobiele airco's

Sanitairwinkel biedt je mobiele airco’s van verschillende merken, zoals Eurom en Qlima. De airco’s variëren in prijs en design, maar zijn allemaal van goede kwaliteit. We stellen namelijk hoge eisen aan de producten in ons assortiment. 

Hoe kies je de juiste mobiele airco?

Het kiezen van de juiste mobiele airco kan soms best lastig zijn. Er zijn namelijk verschillende merken en modellen waar je uit kunt kiezen. Maar hoe maak je dan de juiste keuze? Het belangrijkste punt is dat de mobiele airco voldoende capaciteit heeft voor de ruimte waar hij gebruikt gaat worden. Dit wordt bepaald aan de hand van het aantal kubieke meters van de betreffende ruimte. Dit bereken je met de formule LENGTE x BREEDTE x HOOGTE van de ruimte. Als stelregel geldt als volgt dat je 40 watt vermogen nodig hebt per kubieke meter. Vermenigvuldig daarom het aantal kubieke meters met 40. Vaak is enige overcapaciteit aan te bevelen. Zo hoeft de mobiele airco minder hard te werken om de ruimte koel te krijgen en dat bespaart energie. Daarnaast maakt een airco met wat overcapaciteit de ruimte sneller koel, zodat je eerder een fijne temperatuur in de ruimte hebt.

Vragen over onze mobiele airco's?

Heb je vragen over onze mobiele airco's? Onze deskundige medewerkers geven je graag de informatie die je nodig hebt om tot de juiste keuze te komen. Stel gerust je vragen zodat jij deze zomer geniet van een lekker koel huis! Neem contact op met onze klantenservice of vraag het aan een medewerker in één van onze showrooms.