Badrandkraan

Met een badrandkraan zorg je voor de ultieme afwerking van je bad in je badkamer. Een badrandkraan bevindt zich zoals de naam al zegt op de rand van je bad. Vaak lopen hier de tegeltjes nog wat door en is er mooi ruimte voor een kraan. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor deze afwerking omdat deze er zo strak uitziet. Het maakt dat de badkamer als geheel meteen al een stuk hoogwaardiger oogt. Neem daarom een kijkje in het uitgebreide assortiment van Sanitairwinkel wanneer het op een badrandkraan aankomt.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1632 reviews

Inbouwkraan of opbouwkraan? Dit zijn de voor- en nadelen

Inbouwkraan of opbouwkraan

Voordelen badrandkraan

Tegenwoordig is de badrandkraan populairder dan ooit. De grootste reden hiervoor is de strakkere afwerking die het tot gevolg heeft. Mensen zijn op zoek naar manieren om de badkamer zo strak en hoogwaardig mogelijk te laten ogen. Hierdoor krijg je simpelweg ook een beter gevoel. Al met al zijn de volgende voordelen van toepassing met betrekking tot de badrandkraan:

Strakke afwerking

Zoals gezegd is de strakke afwerking één van de hoofdpunten van de badrandkraan. Het ziet er simpelweg erg netjes uit wanneer de kranen als het ware wegvallen in de tegels. Deze manier van afwerking is een zeer ruimtevriendelijke optie. Hierdoor lopen er niet allerlei leidingen in het zicht. De badkamer als geheel oogt daardoor een stuk ruimer.

Ruime keuzemogelijkheden

Verder doen we er bij Sanitairwinkel altijd alles aan om het assortiment aan badrandkranen zo groot mogelijk te houden. Er zijn dan voor iedereen genoeg keuzemogelijkheden om te ontdekken wat het beste bij de badkamer past. Vanuit deze gedachte is dus ook het huidige uitgebreide aanbod ontstaan. Van verschillende modellen qua grootte, designs en kleuren tot aan een verschil in materialen en merken. Bij Sanitairwinkel vind je het allemaal terug.

Makkelijk te gebruiken

Verder spreekt het gebruik van een badrandkraan ook volledig voor zich. Niets is zo makkelijk als een kraan met enkele duidelijk knoppen om het water eruit te laten lopen. Zo zijn de badrandkranen van Sanitairwinkel niet alleen van een kwalitatief hoogwaardig niveau, maar zijn ze ook erg makkelijk te gebruiken. Deze combinatie is essentieel.

Scherp geprijsd

Uiteraard mag als laatste ook de prijs niet ontbreken. Er gaat niets boven een kwalitatief product, dat van een zeer scherpe prijs is voorzien. Met elk product van Sanitairwinkel is dit altijd het doel. Vandaar ook dat je in het assortiment bij elke badrandkraan een zeer scherpe prijs ziet staan.

Bad tegelrandkranen

Deze badkranen worden dus geplaatst op de rand van het bad. Je bad dient hiervoor te beschikken over speciale kraangaten. Sanitairwinkel levert diverse bad tegelrandkranen, en nog heel veel andere soorten kranen.

Heb je behoefte aan meer informatie of zit je nog met enkele vragen die je graag wilt stellen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We stellen graag alles in werking om ervoor te zorgen dat je de juiste badrandkraan in huis haalt.