Plieger uitstortgootsteen 50,3x33cm plaatstaal wit

0970005
0 Review(s)
Plieger uitstortgootsteen 50,3x33cm plaatstaal wit 0970005
Plieger uitstortgootsteen 50,3x33cm plaatstaal wit 0970005
document image
document image
Afbeelding 1 / 4
55,66
32,04
Incl. BTW
Uw voordeel: 42%
Plieger uitstortgootsteen 50,3x33cm plaatstaal wit 0970005

Plieger Divers Uitstortgootsteen

55,66
32,04

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Plieger uitstortgootsteen 50,3x33cm plaatstaal wit

Kwaliteit & comfort
Plieger staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort in uw badkamer. Mede door deze mentaliteit is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare speler op het gebied van sanitair. Deze uitstortgootsteen van Plieger is dan ook een goede keuze als u op zoek bent naar een extra gootsteen buitenshuis of in uw bijkeuken. 

Praktisch in de bijkeuken of garage Uitstortgootstenen zijn door de omvang van hun spoelbak minder geschikt voor in uw keuken, maar ideaal voor in uw bijkeuken, schuur of garage. Een extra gootsteen in één van die ruimtes kan heel fijn zijn als u bijvoorbeeld vieze handen heeft en deze eerst wilt wassen voordat u het huis binnenstapt. Uitstortgootstenen zijn daarom vaak een praktische toevoeging aan uw huis en onmisbaar als u bijvoorbeeld vaak in de tuin werkt. 

Eenvoudig te plaatsen
Deze Plieger uitstortgootsteen draagt nog wat extra bij aan het comfort van uitstortgootstenen door zijn ingebouwde gaten. Deze gaten maken het mogelijk om de uitstortgootsteen eenvoudig op te hangen en eventueel te verplaatsen. De Plieger uitstortgootsteen is daarnaast gemaakt van plaatstaal en gaat daarom tientallen jaren mee. 

Ideaal voor buitenshuis 
De Plieger uitstortgootsteen is 50.3 centimeter breed en 33 centimeter diep. De gootsteen is daarom bijvoorbeeld perfect voor het vullen van een emmer of het schoonmaken van andere grotere spullen. Deze gootsteen van Plieger ondersteunt u dus bij uiteenlopende schoonmaakkarweien en functioneert daarmee perfect als extra gootsteen buitenshuis. 

Specificaties:
- Praktisch en ruim
- Eenvoudig te plaatsen
- Plaatstaal 

Specificaties

Technische informatie

Afmeting 50.3x33 cm
Breedte 50.3 cm
Diepte 33 cm

Productinformatie

Kleur Wit
Materiaal Plaatstaal
Vorm Rechthoek
Aantal wasbakken 1 wasbak
Aantal kraangaten 0 kraangaten

Features

Overloopgat
Inclusief sifon
Inclusief kraan
Met afvoerplug
Voorzien van afvoerplug

Meer informatie

Artikelnummer 0970005
Leveranciernummer 0970005
EAN 8711238178332
Merk Plieger
Serie Divers

Technische documenten

Over Plieger

Stap in de wereld van Plieger. Een wereld waarin badkamers het kloppend hart van het huis worden. En waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Met exclusief badkamerproducten, keukenproducten en tegels van het eigen Plieger merk. Plieger laat u graag zien dat alles mogelijk is, want dat maakt Plieger bijzonder. Met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen.

Garantie van Plieger

Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt van hoogwaardige materialen en verantwoord geproduceerd. Dit wordt door Plieger nauwgezet gecontroleerd. Daarnaast worden alle Plieger producten in Nederland uitgebreid getest op kwaliteit en montagegemak. Hierdoor garandeert Plieger dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Alternatief product

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie