Sphinx Universeel bovendeel voor vorstvrije gevelkraan

0410087
0 Review(s)
24,20
16,03
Incl. BTW
Uw voordeel: 33%
Sphinx Universeel bovendeel voor vorstvrije gevelkraan 0410087

Sphinx Universeel Buitenkraan

24,20
16,03

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Sphinx Universeel bovendeel voor vorstvrije gevelkraan

Specificaties

Features

Waterbesparend

Meer informatie

Artikelnummer 0410087
Leveranciernummer S8DSP202
EAN 8711754292703
Merk Sphinx
Serie Universeel

Over Sphinx

Sphinx beschikt over een indrukwekkende innovatieve kracht. Nieuwe, door Sphinx ontwikkelde producten bepalen keer op keer de nieuwe standaard in de markt. Hierdoor heeft u altijd die producten binnen handbereik, die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Dat is voor Sphinx vanzelfsprekend en daar is Sphinx trots op.

Innovatieve producten kunnen een kostenbesparing opleveren op het gebied van water- en energieverbruik en schoonmaakkosten. Maar ook aspecten als comfort, design en hygiëne vragen steeds weer om een nieuwe benadering. De door Sphinx verkregen patenten en gewonnen awards zijn het beste bewijs voor de innovatieve rol die Sphinx inneemt in de sanitairmarkt.

Garantie van Sphinx

Omdat de producten van Sphinx voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van materiaalkeuze, de verwerking daarvan en de functionele betrouwbaarheid, geeft Sphinx op een groot deel van de producten een langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven. Bovendien garandeert Sphinx dat haar producten voldoen aan alle wettelijke voorschriften ten aanzien van de betreffende productgroep.

Bewaren

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Andere artikelen in deze serie