Grohe Allure afbouwdeel voor 5 wegs omstelkraan chroom

0437725
0 Review(s)
Grohe Allure afbouwdeel voor 5 wegs omstelkraan chroom 0437725
Grohe Allure afbouwdeel voor 5 wegs omstelkraan chroom 0437725
document image
document image
document image
Afbeelding 1 / 5
284,35
135,99
Incl. BTW
Uw voordeel: 148,36
Grohe Allure afbouwdeel voor 5 wegs omstelkraan chroom 0437725

Grohe Allure Afbouwdeel

284,35
135,99

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Grohe Allure afbouwdeel v. 5-wegs omstelkraan chroom

Een omstel vindt u vaak bij kranen. De omstel is de knop om de kraan te bedienen en te kiezen tussen bijvoorbeeld handdouche, baduitloop en/of hoofddouche.

Specificaties

Productinformatie

Kleur chroom
Bediening Hendel

Features

Waterbesparend
Thermostatisch
Keramisch bovendeel

Meer informatie

Artikelnummer 0437725
Leveranciernummer 19590000
EAN 4005176890529
Merk Grohe
Serie Allure

Overige kenmerken:

Combinatiestand mogelijk

Technische documenten

Over Grohe Allure

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toets GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan uw wensen en gericht zijn op de praktijk. Ze leggen de lat hoog omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel. Alle productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze de fabriek verlaten.

Garantie van GROHE

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in de 5 jaar fabrieksgarantie. GROHE maakt de belofte waar dat u topprestaties van ze mag verwachten. Geniet van uniek comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt hun woord dat u kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd. 

 

Grohe Allure

Als je van pure vormen houdt, zul je verliefd worden op de Grohe Allure met minimalistische vormen en elegante uitloop. Deze originele Grohe Allure wastafelkraan is verkrijgbaar met een hoge en een lage uitloop.

Het is een kraan die goed past in een moderne omgeving door haar pure vormgeving. En om je badkamer helemaal in stijl in te richten zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar. Uiteraard is Grohe Allure voorzien van de GROHE technologieën GROHE SilkMove en GROHE StarLight voor soepel gebruik en een langdurige chroomglans. Een perfecte combinatie van vakmanschap en stijl.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie