Plieger Main bedieningspaneel voor frontbediening 2 knops wit

0700982
0 Review(s)
Plieger Main bedieningspaneel voor frontbediening 2 knops wit 0700982
document image
Afbeelding 1 / 2
36,30
17,05
Incl. BTW
Uw voordeel: 53%
Plieger Main bedieningspaneel voor frontbediening 2 knops wit 0700982

Plieger Main Bedieningspaneel

36,30
17,05

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Plieger Main bedieningspaneel voor frontbediening 2 knops wit

Kwaliteit & comfort
Plieger staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort in uw badkamer. Mede door deze mentaliteit is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare speler op het gebied van sanitair. Dit bedieningspaneel van Plieger is dan ook de juiste keuze als u op zoek bent naar een bedieningspaneel van hoge kwaliteit en met een strak design.

Waterbesparend
Wanneer uw toilet een ingebouwd waterreservoir heeft, is het noodzakelijk dat u een bedieningspaneel aanschaft. Een bedieningspaneel is een plaat met 2 knoppen. De grote knop gebruikt u om grote hoeveelheden water weg te spoelen, de andere knop voor kleinere hoeveelheden water. Op die manier bespaart u een hoop water, wat niet alleen vriendelijker is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Enige zichtbare onderdeel
Alhoewel u misschien veel aandacht heeft besteed aan het kiezen van een inbouwreservoir, is het juiste bedieningspaneel minstens zo belangrijk. Het bedieningspaneel is namelijk het enige zichtbare onderdeel van een inbouwreservoir. Waar u bij het kiezen van een waterreservoir waarschijnlijk voornamelijk op de kwaliteit let, speelt bij bedieningspanelen het design ook een belangrijke rol. Het Plieger Main bedieningspaneel is daarom een goede keuze: simpel, elegant en van hoge kwaliteit.

Eenvoudig onderhoud
Het Plieger Main bedieningspaneel is voorzien van een frontbediening met 2 knoppen. De grote knop zorgt voor een spoeling van 6 liter water, de kleine knop voor een spoeling van 3 liter water. De bedieningsplaat is wit en gemaakt van kunststof, waardoor het paneel gemakkelijk schoon te maken is. Het eenvoudige en verfijnde design zorgt ervoor dat het bedieningspaneel geschikt is voor elke badkamer, zowel modern als klassiek.

Specificaties:
  • Twee knoppen
  • Waterbesparend en milieuvriendelijk
  • Elegant design van kunststof
  • Eenvoudig schoon te maken

Specificaties

Technische informatie

Afmeting 36x20 cm
Hoogte 20 cm
Breedte 36 cm
Diepte 4.5 cm

Productinformatie

Kleur wit
Materiaal acryl

Features

Dualflush

Meer informatie

Artikelnummer 0700982
Leveranciernummer 700982
EAN 8711238102238
Merk Plieger
Serie Main

Technische documenten

Over Plieger

Stap in de wereld van Plieger. Een wereld waarin badkamers het kloppend hart van het huis worden. En waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Met exclusief badkamerproducten, keukenproducten en tegels van het eigen Plieger merk. Plieger laat u graag zien dat alles mogelijk is, want dat maakt Plieger bijzonder. Met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen.

Garantie van Plieger

Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt van hoogwaardige materialen en verantwoord geproduceerd. Dit wordt door Plieger nauwgezet gecontroleerd. Daarnaast worden alle Plieger producten in Nederland uitgebreid getest op kwaliteit en montagegemak. Hierdoor garandeert Plieger dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Alternatieve producten

Andere artikelen in deze serie