Hotbath IBS 2A complete thermostatische douche inbouwset Laddy V met 2 weg stop omstel chroom staafmodel wandarm 20cm

SW12112
0 Review(s)
Hotbath IBS 2A complete thermostatische douche inbouwset Laddy V met 2 weg stop omstel chroom staafmodel wandarm 20cm SW12112
document image
Afbeelding 1 / 2
907,50
750,-
Incl. BTW
Uw voordeel: 157,50
Hotbath IBS 2A complete thermostatische douche inbouwset Laddy V met 2 weg stop omstel chroom staafmodel wandarm 20cm SW12112

Hotbath IBS 2A Inbouw douchekraan

907,50
750,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Get Together doucheset inbouwset 2A L009 vierkant chroom.

Shower Power System

SPS staat voor een gepatenteerd cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat de 20 cm rond of vierkant modellen (M100 en M200) vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken.

Alle hoofddouches vanaf 250 mm werken al comfortabel bij een wateraanvoer van 12 liter/minuut, CW4 systemen en hoger.

EcoAir System

Nieuw in het Hotbath programma is het EcoAir systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht; een Venturi. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het EcoAir systeem kent geen comfortverlies, maar wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geld voor alle opbouwhoofddouches.

Laddy uitvoering


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten koste gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Technische informatie

Diameter douchekop 20 cm
Diameter hoofddouche 20 cm
Montage inbouw
Inbouwdiepte 55
Breedte douchekop 20 cm

Productinformatie

Kleur Chroom
Vorm Rond
Type kraan inbouwkraan
Soort kraan met douchekraan
Thermostaatkraan ja
Inbouwdeel met inbouwdeel
Douchearm Wandarm

Features

Waterbesparend
Met douchegarnituur
Inclusief kraan
Omstel
Met handdouche
Met glijstang
Thermostatisch

Meer informatie

Artikelnummer SW12112
Leveranciernummer IBS2ACR
EAN 8719638610643
Merk Hotbath
Serie IBS 2A
Te zien in Amsterdam

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie