Plieger Demeta set sleutels voor ontluchtingskraan 5mm 5 stuks

SW19927
0 Review(s)
4,55
Incl. BTW
Plieger Demeta set sleutels voor ontluchtingskraan 5mm 5 stuks SW19927

Plieger Denver Radiatorkraan

4,55

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Plieger Demeta set sleutels voor ontluchtingskraan

Het kan nodig zijn om af en toe uw radiator van de cv-installatie te ontluchten. Er kan dan namelijk lucht uit de radiator ontsnappen, waardoor er meer verwarmd water in de radiator kan stromen. Op die manier kan de radiator meer warmte afgeven aan de omgeving. Ontluchten is dus extra belangrijk als uw radiator niet meer volledig warm wordt: vaak betekent dat dat er lucht in de radiator zit. Wilt u uw radiator laten ontluchten? Dan heeft u daar een ontluchtingssleutel voor nodig, zoals de Plieger Demeta. De Plieger Demeta ontluchtingssleutel heeft een afmeting van 0.5 centimeter en past daarmee op veel radiatoren. Extra fijn: deze set bevat maar liefst 5 sleutels, zodat u altijd een aantal reserve heeft!

Specificaties

Technische informatie

Afmeting 0.5 cm

Productinformatie

Verpakkingseenheid 5 stuks

Meer informatie

Artikelnummer SW19927
Leveranciernummer 7540078
Merk Plieger
Serie Denver

Over Plieger

Stap in de wereld van Plieger. Een wereld waarin badkamers het kloppend hart van het huis worden. En waar design, weelde en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Met exclusief badkamerproducten, keukenproducten en tegels van het eigen Plieger merk. Plieger laat u graag zien dat alles mogelijk is, want dat maakt Plieger bijzonder. Met een scherp oog voor trends en kien op prijs/kwaliteitsverhoudingen.

Garantie van Plieger

Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt van hoogwaardige materialen en verantwoord geproduceerd. Dit wordt door Plieger nauwgezet gecontroleerd. Daarnaast worden alle Plieger producten in Nederland uitgebreid getest op kwaliteit en montagegemak. Hierdoor garandeert Plieger dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.