Saniclass Brauer Round inbouw wastafelkraan chroom

SW63950
0 Review(s)
Saniclass Brauer Round inbouw wastafelkraan chroom SW63950
Saniclass Brauer Round inbouw wastafelkraan chroom SW63950
Afbeelding
Saniclass Brauer Round inbouw wastafelkraan chroom SW63950
document image
Afbeelding 1 / 5
299,-
199,99
Incl. BTW
Uw voordeel: 99,01
Saniclass Brauer Round inbouw wastafelkraan chroom SW63950

Saniclass Brauer Round Inbouw wastafelkraan

299,-
199,99

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

De Saniclass Brauer wastafelmengkraan inbouw Round ColdStart Energiebesparend (!) inclusief 2 losse achterplaatjes 68mm chroom gepolijst.
Deze messing verchroomde kraan heeft ook een messing handgreep. Het inbouwdeel bestaat uit 1 stuk, waardoor de kans op lekkages minimaal wordt.

Met een inbouwdiepte van slechts 56mm is de kraan in nagenoeg elke situatie te plaatsen.

Coldstart is de energievriendelijke kranenserie van Brauer¨.
Een groot aantal kranen binnen het Coldstart assortiment zijn voorzien van het gelijknamige, ÔColdstartÕ, mechanisme. Coldstart zorgt ervoor dat u bewust moet kiezen voor warm water, en dus het activeren van uw boiler/warm water toevoer. In tegenstelling tot kranen die niet voorzien zijn van Coldstart, die kranen activeren uw boiler zelfs in neutrale positie. Door uw boiler niet te activeren bespaart u geld en ontziet u het milieu door minder energie te verbruiken.

Hoe werkt Coldstart?
- Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan. Het ingebouwde mechanisme beschermt u tegen het onnodige gebruik van warm water en uw boiler. Wanneer u de Coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht af- wijkende positie krijgt u volledig koud water (dit is de bescherming). En dus geen gemengd water zoals bij een normale kraan. Uw boiler wordt niet geactiveerd.
-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen de beste prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken voor onze eigen merken. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Technische informatie

Diepte 25.8 cm
Diameter 11 cm
Montage inbouw
Inbouwdiepte 56
Voorsprong uitloop 25.8 cm

Productinformatie

Kleur Chroom
Kleurafwerking gepolijst
Type kraan inbouwkraan
Waste uitvoering zonder waste
Bediening Hendel
Inbouwdeel met inbouwdeel
Kraanuitloop Standaard

Features

Waterbesparend
Inclusief inbouwdeel
Inclusief inbouwdoos

Meer informatie

Artikelnummer SW63950
Leveranciernummer 5500.10CS
EAN 4260483793509
Merk Saniclass
Serie Brauer Round
Te zien in Amsterdam
Te zien in Rotterdam

Technische documenten

Over Saniclass

Met het uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten geleverd tegen een scherpe prijs verovert Saniclass de sanitairwereld. Saniclass is een merk van Rorix BV, een handelsorganisatie in diverse sanitairproducten, waaronder tegels, baden, badmeubels, kranen, badkameraccessoires. Door de jarenlange ervaring op sanitairgebied is in 2007 Saniclass als nieuw merk opgezet.

Garantie van Saniclass

Om de kwaliteit te waarborgen wordt er een scherp inkoop -en distributiebeleid gevoerd. Alle items uit de collectie zijn zorgvuldig gekozen en getest. De garantieperiode van Saniclass producten is afhankelijk van het type product. De garantieduur van alle producten is minstens twee jaar. Op veel Saniclass producten heeft u zelfs vijf jaar garantie. De garantievoorwaarden worden altijd met het product meegeleverd. Neem bij aantoonbare schade die niet door eigen toedoen is veroorzaakt contact op met Sanitairwinkel.

Bewaren

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie