Hotbath Cobber glijstangset compleet mat zwart

SW74144
0 Review(s)
Hotbath Cobber glijstangset compleet mat zwart SW74144
Hotbath Cobber glijstangset compleet mat zwart SW74144
document image
Afbeelding 1 / 3
440,-
Incl. BTW
Hotbath Cobber glijstangset compleet mat zwart SW74144

Hotbath Cobber Glijstangset

440,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Cobber glijstangset compleet mat zwart


Hotbath Cobber


De Hotbath Cobber reeks geeft u een ruime keuze door het nieuwe kleurenpalet dat wordt geïntroduceerd door Hotbath. De serie heeft maar liefst 15 kleuropties die u kunt kiezen, zodat u altijd de perfecte kleurmatch in uw badkamer/toiletruimte kunt maken. Wanneer u de gewenste kleur niet online kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!


Let op:

Ter indicatie hebben we een kleurenoverzicht toegevoegd met de kleuren toegepast op kranen. Dit betreffen demo-kranen en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk artikel. De kleurenstaal is enkel toegevoegd voor de kleuren en dienen niet geassocieerd te worden met het artikel.


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten kostte gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bel 073-5220688 of kom langs in een van onze showrooms. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Technische informatie

Lengte 90 cm
Lengte glijstang 90 cm

Productinformatie

Kleur Zwart mat
Kleurafwerking mat
Materiaal messing
Aantal Standen 1
Soort kraan zonder kraan

Features

Inclusief kraan
Met slang
Met handdouche
Met hoofddouche
Met zeepschaal
Met glijstang

Meer informatie

Artikelnummer SW74144
Leveranciernummer M307BL
EAN 8719638613071
Merk Hotbath
Serie Cobber
Te zien in Arnhem

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie