Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir RVS

SW99138
0 Review(s)
1.245,-
Incl. BTW
Quooker Nordic square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir RVS SW99138

Quooker Nordic Kraan

1.245,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Quooker PRO3, inclusief Nordic Square Single tap kokend-water-kraan met kindveilige druk-draai bedieningsknop, RVS. Capaciteit: 3 liter 100°C, opwarmtijd: 10 minuten.

Met deze Quooker Nordic Square PRO3-VAQ heeft u altijd direct gekookt water tot uw beschikking.

De Nordic Square is een kraan met een rechthoekige vormgeving, hij is ook beschikbaar als TWINTOP. Deze Quooker kraan beschikt over een in hoogte verstelbare, 360 graden draaibare, dubbelwandige uitloop . Dit zorgt ervoor dat u de stand van kraan kan aanpassen, zelfs als hier heet water door heen stroomt, zonder uw handen te verbranden.

De PRO3 VAQ is het type reservoirs wat samen met deze kraan wordt geleverd. Wat uniek is aan de reservoirs van Quooker is dat zij gebruik maken van de revolutionaire hoog-vacuum isolatie. Het gebruik van vacuum in combinatie met een warmtestralingsscherm is de beste isolatie die denkbaar is. Door dit principe is het apparaat extreem zuinig en compact.

Met deze Quooker Nordic Square PRO3-VAQ denkt u ook zowel aan het milieu als uw eigen portemonnee. U tapt precies de juiste hoeveelheid kokend water en heeft ook geen energieverlies door lange leidingen of keuken boilers. Hiermee bespaart u tientallen euro's per jaar.

Met kinderen en kokend water moet men natuurlijk altijd oppassen. Dit geldt bij fluitketels, waterketels en Quookers. Alleen treft Quooker kindvriendelijke maatregelen. Zo beschikken alle kranen over een kind veilige druk-draai bedieningsknop en een druppelvormige niet massieve waterstraal die geen verbrandingen veroorzaakt.

Pro3 reservoir


Het PRO3-reservoir is voorzien van hoogvacuümisolatie. Vacuüm in combinatie met een warmtestralingsscherm zoals gebruikt in de PRO3 is de beste isolatie die denkbaar is. Door dit principe is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag. En het reservoir kan zelfs in keukens met ladenkasten geplaatst worden, eventueel met ophangbeugel, als accessoire leverbaar.


Afmeting reservoir:

 • Hoogte: 40cm
 • Diepte: 15cm
 • Breedte: 15cm
 • Aansluitwaarde: 1600W

 • De belangrijkste gegevens:

 • Levert alleen kokend water (3 liter 100°C)
 • Stand-by verbruik kost maar 5 cent per dag
 • Aangesloten op de koudwaterleiding
 • Net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoir

 • Overige Quooker reservoirs

  De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs. Naast de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water biedt Quooker de PRO3-VAQ voor direct kokend water en de COMBI voor direct kokend én warm water. Al deze reservoirs zijn voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

  Er zijn drie type reservoirs, de keuze hangt af van de situatie in de keuken.

 • Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het warme water? Dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir.
 • Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.
 • Lopen er zowel een koud, als warm waterleiding naar de keuken én vind je dat je lang moet wachten op het warme water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warme water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.
 • Specificaties

  Technische informatie

  Hoogte 47 cm
  Breedte 20 cm
  Diepte 15 cm
  Montage opbouw
  Aansluitspanning 1600

  Productinformatie

  Kleur RVS
  Opties PRO3 reservoir
  Gewicht 8.6 kg
  Bediening Hendel
  Thermostaatkraan nee
  Inhoud (l) 3 l
  Kraanuitloop Draaibaar
  Hoogte kraan Hoog

  Features

  Waterbesparend
  Met verlichting
  Met uittrekbare uitloop
  Uittrekbare uitloop

  Meer informatie

  Artikelnummer SW99138
  Leveranciernummer 3NSRVS
  Merk Quooker
  Serie Nordic

  Technische documenten

  Over Quooker

  Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen

  Een Quooker is zeer veilig in gebruik, multi- inzetbaar, tijd-, water- en ruimtebesparend en dankzij de revolutionaire techniek in het reservoir, zuinig met energie. En wist je dat water uit de Quooker ook nog lekkerder smaakt dan gewoon kraanwater?

  Garantie van Quooker

  Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk Quooker. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. De garantie dekt gedurende twee jaar alle fabricage- en materiaal fouten van het gehele apparaat.

  Reviews

  Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

  Andere artikelen in deze serie