Sealskin Raamwisser deluxe 20x20.5cm inclusief glashaak en schroefhaak rvs chroom

SW110972
0 Review(s)
29,95
Incl. BTW
Sealskin Raamwisser deluxe 20x20.5cm inclusief glashaak en schroefhaak rvs chroom SW110972

Sealskin Glaswisser

29,95

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Sealskin Raamwisser deluxe inclusief glashaak en schroefhaak rvs chroom

Sealskin gepolijst roestvrijstalen luxe raamwisser. Voorzien van een grijze siliconen soft touch greep, welke het nodige comfort biedt. Het vloeroppervlak wordt bij een mogelijke val tevens beschermd. De raamwisser kan, indien gewenst, opgehangen worden aan de bijgeleverde schroefhaak of siliconen glashaak. Deze is geschikt voor zowel 6mm als 8mm glas. Er is tevens een bijpassende Urban vloerwisser beschikbaar.

Specificaties

Technische informatie

Afmeting 20x20.5 cm
Hoogte 20.5 cm
Breedte 20 cm
Diepte 4 cm

Productinformatie

Kleur Chroom
Kleurafwerking gepolijst
Materiaal rvs

Features

Zonder boren

Meer informatie

Artikelnummer SW110972
Leveranciernummer 369006418
EAN 8719401362397
Merk Sealskin
Te zien in Arnhem

Over Sealskin

Sealskin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het sanitairlandschap. Toen het bedrijf in 1754 opgericht werd lag de focus echter nog niet op sanitair. Sealskin begon namelijk als leerhandel en leverancier van producten aan de schoenindustrie. Later vond er een verschuiving in materiaal en producten plaats en inmiddels is Sealskin een gerenommeerd producent en leverancier van sanitairproducten en badkamerdecoratie. Ze richten zich op alle mogelijkheden op het gebied van sanitair. Trends in de badkamer worden nauwlettend in de gaten gehouden en Sealskin speelt daar gelijk op in.

Garantie van Sealskin

De garantietermijn en -voorwaarden worden bij elk product geleverd en zijn afhankelijk van het soort product. Kijk daarom goed naar de bijgeleverde garantievoorwaarden en het garantiebewijs. In het algemeen geldt dat beschadigingen of mankementen door toedoen van de consument niet binnen de garantiebepaling vallen.

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.