Grohe Sense slimme watersensor

SW157645
0 Review(s)
60,50
56,05
Incl. BTW
Uw voordeel: 7%
Grohe Sense slimme watersensor SW157645

Grohe smart home Kraan accessoire

60,50
56,05

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

GROHE Sense – het makkelijke en betaalbare waterdetectiesysteem voor elke ruimte

Welkom bij GROHE Sense, de innovatieve watersensor! Perfect voor veelgebruikte ruimtes zoals badkamers en keukens, detecteert dit prachtig gemaakte apparaat dat werkt op batterijen het eerste teken van overstroming en kan het zelfs de temperatuur en vochtigheid meten. Zodra het ongewenst water detecteert, knippert er een rood lampje op de glanzende acrylplaat en klinkt er een zoemer zodat je snel actie kunt ondernemen. En omdat het een Wi-Fi-verbinding heeft, stuurt het een waarschuwing naar je smartphone door middel van een pushmelding via de app of e-mail. GROHE Sense is heel gemakkelijk te installeren. Je plaatst het compacte apparaat op de plek waar het grootste risico op een overstroming is. Download vervolgens de GROHE Sense-app, registreer, volg de simpele stappen en binnen tien minuten ben je beschermd Ontvang dagelijks updates van de temperatuur- en luchtvochtigheidsmetingen zodat je snel actie kunt ondernemen om het risico op condensatie of vorst te verminderen. Het energieverbruik is zo efficiënt dat de batterij tot vier jaar meegaat. Om ervoor te zorgen dat je jouw huis volledig wordt bewaakt - van de luxe familiebadkamer tot de veelgebruikte bijkeuken – kan je andere producten toevoegen aan het GROHE Sense-assortiment. Stijlvol en gebruiksvriendelijk vormt GROHE Sense de toonaangevende manier om volledig vertrouwen te creëren in jouw huisveiligheid. GROHE Sense: Voordat een druppel een overstroming wordt!

GROHE Sense – het innovatieve waterdetectiesysteem

Bij GROHE houden we van water; van de wijze waarop deze je onder de douche weer energie weet te geven tot de manier waarop water je in de badkuip tot rust laat komen. We vinden dat water dan ook altijd een bron van plezier moet zijn. Genieten van water heeft echter een risico - een geblokkeerde gootsteen of een gesprongen leiding kan leiden tot schadelijke lekkages. Daarom hebben we het innovatieve GROHE Sense-systeem ontwikkeld dat 24 uur per dag, 7 dagen per week zorgt voor waterbeveiliging, waarschuwt wanneer er iets misgaat en zelfs automatisch het water afsluit als dat nodig is. Dit slimme home systeem bestaat uit een waterregelaar, watersensoren en een smartphone-app. GROHE Sense Guard volgt het waterverbruik, detecteert microlekken en schakelt in geval van een gesprongen leiding automatisch de watertoevoer af. GROHE Sense-watersensor detecteert de aanwezigheid van water, volgt de temperatuur en vochtigheid en waarschuwt je automatisch voordat een klein waterlek verandert in iets ergers. Alle apparaten zijn verbonden met wifi en kunnen worden gemonitord via de GROHE Sense app, die het ook mogelijk maakt om waarschuwingen te ontvangen door middel van push notificaties in noodsituaties. Om ervoor te zorgen dat je huis volledig wordt gemonitord, kan je kiezen uit een verscheidenheid aan producten van het GROHE Sense- assortiment. GROHE Sense Guard, dat de watertoevoer kan afsluiten als een lek wordt gedetecteerd, vormt het spil van het systeem. Het apparaat wordt geïnstalleerd op de hoofdwaterleiding die het huis binnenkomt. De op batterijen werkende GROHE Sense is perfect voor gemakkelijk toegankelijke ruimten die vaak worden gebruikt zoals familiebadkamers. De GROHE Sense verlengset vergroot het bereik van De GROHE Sense met een sensorkabel die gemakkelijk in moeilijk bereikbare plaatsen past, zoals onder een wasmachine.

Hoe weet ik zeker dat het product past?

Afmetingen: 84 mm (diameter) x 35 mm

Wat zit er in de verpakking?

Wat zit er in de verpakking: GROHE Sense 3X AAA batterijen

Waterdetectie voor je huis

GROHE Sense vermindert het risico van waterschade 24/7 door het meten van ongewenst water en waarschuwt je onmiddellijk met een knipperend rood lampje en een zoemer. Omdat hij via WLAN is verbonden stuurt hij ook een waarschuwingen naar je smartphone via de GROHE ONDUS app en e-mail.

Intelligente temperatuursensor voor het huis 

Een geïntegreerde sensor die de kamertemperatuur meet en je direct via de GROHE ONDUS app waarschuwt (push notificatie) en een e-mail stuurt als hij boven of onder uw gekozen drempels komt – perfect voor het verminderen van de kans op vorstschade! GROHE Sense stuurt ook een keer per dag de temperatuurgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

IIntelligente vochtigheidsensor voor het huis

Een geïntegreerde sensor die de vochtigheid meet en je direct via de GROHE ONDUS app push notificatie waarschuwt en een e-mail stuurt als hij langer dan 3 uur boven of onder jou gekozen drempels blijft – perfect voor het verminderen van condensatie en schimmel. GROHE Sense stuurt ook een keer per dag vochtigheidsgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

Batterijen gaan tot vier jaar mee

Geniet van waterveiligheid tot vier jaar dankzij de laag vermogen sensortechnologie van GROHE. Wanneer de batterij bijna leeg is geeft GROHE Sense je een waarschuwing om de drie AAA-batterijen te vervangen, die snel en gemakkelijk in het apparaat passen.

Waterbestendige meettechnologie

GROHE Sense is beschermd tegen spatwater wat betekent dat hij voldoet aan de IPX3 industriële norm voor waterbescherming.

Specificaties

Technische informatie

Hoogte 3.5 cm
Diameter 8.4 cm
Keurmerk CE

Productinformatie

Kleur Wit
Kleurafwerking glans
Soort Waterslot

Features

Batterijvoeding

Meer informatie

Artikelnummer SW157645
Leveranciernummer 22505LN0
EAN 4005176411779
Merk Grohe
Serie Smart home

Technische documenten

Over Grohe

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toets GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan uw wensen en gericht zijn op de praktijk. Ze leggen de lat hoog omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel. Alle productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze de fabriek verlaten.

Garantie van GROHE

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in de 5 jaar fabrieksgarantie. GROHE maakt de belofte waar dat u topprestaties van ze mag verwachten. Geniet van uniek comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt hun woord dat u kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd. 

 

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie