Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD

SW230028
0 Review(s)
Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD SW230028
Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD SW230028
Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD SW230028
Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD SW230028
document image
Afbeelding 1 / 5
295,-
Incl. BTW
Hotbath Cobber fonteinkraan U-uitloop opbouw gepolijst messing PVD SW230028

Hotbath Cobber Standaar fonteinkraan

295,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Dude/Cobber fonteinkraan


Een mooie fonteinkraan voor in uw toilet of badkamer. De fonteinkraan Hotbath Cobber/Dude heeft een 1/2" aansluiting en is volledig messing gegoten. De kraan is voorzien van een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt. De kraan is daarnaast voorzien van het KIWA keurmerk. Dat betekent dat de materialen waarvan de kraan zijn gemaakt goedgekeurd zijn om drinkwater door te laten stromen.

Kwaliteit

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Diversiteit

De Hotbath Cobber reeks geeft u een ruime keuze door het nieuwe kleurenpalet dat wordt geïntroduceerd door Hotbath. De serie heeft maar liefst 15 kleuropties die u kunt kiezen, zodat u altijd de perfecte kleurmatch in uw badkamer/toiletruimte kunt maken. Wanneer u de gewenste kleur niet online kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

Let op: 

Ter indicatie hebben we een kleurenoverzicht toegevoegd met de kleuren toegepast op kranen. Dit betreffen demo-kranen en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijk artikel. De kleurenstaal is enkel toegevoegd voor de kleuren en dienen niet geassocieerd te worden met het artikel.

Belangrijke kenmerken

  • Gepolijst messing PVD
  • Hoogte 19.3 cm
  • Opbouw montage


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen de beste prijs. Bij Sanitairwinkel staat een goede service voor een scherpe prijs centraal. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken voor onze eigen merken. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat dit dan weten middels ons laagste prijsgarantie formulier.
Voor aanvragen vanuit Nederland, klik hier.
Voor aanvragen vanuit België, klik hier

Specificaties

Technische informatie

Hoogte 19.3 cm
Montage opbouw
Voorsprong uitloop 11.8 cm

Productinformatie

Kleur Messing gepolijst PVD
Kleurafwerking gepolijst
Materiaal messing
Type kraan opbouwkraan
Waste uitvoering zonder waste
Kraanuitloop Standaard

Features

Waterbesparend
Thermostatisch

Meer informatie

Artikelnummer SW230028
Leveranciernummer U001NBP
EAN 8719874202374
Merk Hotbath
Serie Cobber

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Andere artikelen in deze serie