NIEUW: Persoonlijk stijladvies bij Sanitairwinkel Eindhoven

Een sfeervolle badkamer die past bij jou en de rest van het huis? Daar kunnen onze stylisten bij helpen! Hiervoor introduceren wij persoonlijk stijladvies bij Sanitairwinkel. En in het weekend van 9 & 16 april beginnen we met de exclusieve stijldagen in onze showroom in Eindhoven. Boek een afspraak met een professionele stylist en krijg een persoonlijk advies voor jouw droombadkamer. Na dit gesprek loop je onze winkel uit met een kleuradvies, indelingsplan, een uitgewerkt moodboard en een 3D-tekening. Ter introductie zal dit persoonlijke stijladvies tijdelijk slechts €39,95 kosten.

Plan nu je afspraak in

Een compleet uitgewerkt plan nu voor tijdelijk € 39,95

Volledig aangepast op jouw woonstijl en voor ieder budget. Tijdens dit gesprek van ruim 1,5 uur kun je het volgende verwachten:

  • Uitgebreid kleur- en materiaaladvies
  • Een uitgewerkt moodboard 
  • Ontwerp van jouw badkamer in 3D
  • Productlijst met informatie en foto's over de producten
  • Bijpassende offerte die is afgestemd op je budget

ACTIE: Gratis accessoirepakket + € 100 shoptegoed

Ter introductie hebben we ook nog een extraatje: Plan nu een afspraak in en ontvang tijdens je gesprek een Wellmark accessoirepakket t.w.v. € 35,99 en shoptegoed van € 100,- (welke je bij aankoop van € 1000,- kunt verzilveren).

Wees er snel bij want we hebben slechts 15 plekken beschikbaar!

badkamer zwart stijl donker

Hoe werkt het?

1: Maak een afspraak

De eerste stap is het maken van een afspraak. Selecteer de datum en tijd en vul je gegevens in via het afspraakformulier.

2. Wij nemen contact met je op

Om een goed advies te kunnen geven nemen we contact met je op om jouw wensen en eisen in kaart te brengen.

3. Interieuradvies in de winkel

Onze stylist ontvangt je in de showroom. Aan de hand van jouw wensen wordt er een advies op maat gemaakt.  

4. Kosten en tijdsduur van het advies

Het stylingadvies i.c.m. het maken van een moodboard en 3D-tekening duurt circa 1,5 uur en de introductieprijs is nu tijdelijk € 39,95 (normaal € 79,95).

Maak een afspraak in Showroom Eindhoven

Tijdens onze stijladvies dagen krijg je compleet uitgewerkt advies voor jouw droombadkamer. Een badkamer waar je elke dag opnieuw van kunt genieten, daar gaan we voor! Na dit gesprek loop je onze winkel uit met een kleuradvies, indelingsplan, een uitgewerkt moodboard, een 3D-tekening en een offerte die is afgestemd op jouw budget. 

Maak nu een afspraak