Visschub tegels

Op zoek naar een unieke tegel voor in jouw badkamer, toiletruimte of keuken? Kijk dan eens naar onze visschub tegels. Deze tegels zullen in vele badkamers, toiletruimtes en keukens prachtig tot hun recht komen. Voor welke visschub tegel kies jij? 

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1628 reviews

Visschub tegels

Onze visschubtegels vormen een echte eyecatcher wanneer je deze als accent gebruikt in je badkamer, toiletruimte of keuken. Bijvoorbeeld op één wand, in de doucheruimte, achter de wastafel of achter het toilet. Ook zal een halve wand, een lambrisering van tegels, ook prachtig staan. Deze tegelvorm is dus veelzijdig toe te passen en zal in vele badkamers, toiletruimtes en keukens prachtig tot zijn recht komen.

Wat zijn visschub tegels?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn visschub tegels prachtige tegels in de vorm van visschubben. Deze tegels worden ook al mermaid tegels of fish scale tegels genoemd. De stijl heeft wat weg van handgemaakte Marokkaanse tegels en daar komt de inspiratie voor deze tegel ook grotendeels vandaan. Visschub tegels kan je herkennen aan een ronde bovenkant en een puntige onderkant. Wanneer deze tegels tegen elkaar aan worden gelegd ontstaat er een patroon wat veel mensen doet denken aan de schubben van een vis.

Een visschub tegel voor elke ruimte

De visschub tegels op deze pagina staan natuurlijk prachtig in een badkamer maar je kunt deze tegels natuurlijk ook toepassen in andere ruimtes. Zo staan visschub tegels ook prachtig in een keuken en worden ze ook vaak gebruikt voor het toilet. Met visschub tegels kan je namelijk van elke ruimte iets speciaals maken. Of je ze nu gebruikt voor een hotel chique badkamer of een moderne keuken met opvallende kleuren, visschub tegels zullen in veel gevallen prachtig staan.

Visschub tegels in alle soorten en maten

Wanneer je hebt besloten dat je graag visschubben in je woning wilt gaan verwerken ben je er nog niet. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden wanneer het om visschub tegels gaat. Zo kan je bij ons terecht voor grote visschub tegels, kleine visschub tegels, gouden visschub tegels, zwarte visschub tegels en ga zo maar door. De opties zijn eindeloos! Elke kleur en finish zorgt voor een ander effect. Zo zal een roze visschub tegel heel lieflijk ogen terwijl een gouden visschub tegel juist voor een chique resultaat zorgt. Voor welke tegel je kiest is dus ook afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en de stijl die jij voor ogen hebt. Voor welke tegel kies jij?

Koop jouw tegels bij Sanitairwinkel

Bovenaan deze pagina vind je een verzameling van al onze visschub tegels. Vind je het lastig om te bepalen welke tegels het beste bij jouw ruimte passen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom gezellig langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!