Toiletblokhouders

Niets is vervelender dan een vieze wc pot en met een toiletblokhouder heb je hier nooit meer last van. Geniet altijd van een schone wc met een toiletblokhouder die jouw wc sprankelend schoon houdt en heerlijk laat ruiken.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1496 reviews
Er zijn hierboven 13 producten zichtbaar
Naar boven

Toiletblokhouders

Met toiletblokken geniet je altijd van een schoon toilet. Helaas is het niet altijd mogelijk om een normaal toiletblok te plaatsen. Sommige randen van wc’s zijn te breed en ook heb je een wc bril nodig. Precies vanwege deze problemen zijn er toiletblokhouders. De toiletblokhouders worden geplaatst in het reservoir van je toilet en hierin wordt een speciaal toiletblokje geplaatst. De werking hierna is precies hetzelfde als met een normaal toiletblok. Elke keer als je de wc doortrekt wordt jouw wc extra goed gereinigd en ruikt je wc altijd lekker.

Toiletblokhouders van verschillende merken

Onze toiletblokken zijn afkomstig van tal van verschillende merken. Toiletblokhouders zijn helaas niet universeel, dus is het belangrijk dat je kijkt naar welke toiletblokhouder past bij jouw inbouwreservoir. Zo hebben wij onder meer Geberit toiletblokhouders en toiletblokhouders voor TeCe inbouwreservoirs. In totaal hebben wij toiletblokhouders van zes verschillende merken.

Vragen over onze toiletblokhouders

Heb je vragen over onze toiletblokhouders of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Haal dan alle twijfels weg en neem contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen of een mail sturen. Ook kun je ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken en langskomen in een van onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg.