Urbi et Orbi

Er zijn hierboven 8 producten zichtbaar
Naar boven

URBI ET ORBI

URBI ET ORBI gebruikt beton als hoofdmateriaal voor hun producten. Hun specialiteit ligt in de verwerking hiervan, door het vorm, kleur, textuur en karakter te geven. ‘’Wat altijd onze opwinding opwekt zijn de eindeloze mogelijkheden die geboden worden door de aarde en zijn kwaliteiten terwijl de uniekheid van elke constructie precies is wat onze relatie met dit materiaal compleet maakt.’’

De mensen achter URBI ET ORBI

Bij URBI ET ORBI werkt een team van mensen die elkaar willekeurig ontmoet hebben. Zij hebben zich ontwikkeld tot een perfect team. Ze besteden aandacht aan elk detail en halen het maximale uit hun creativiteit en ontwerpen.

Grondstoffen

‘’Beton is overal! Het heeft een verleden, een heden en een lange toekomst!’’ Bij URBI ET ORBI beschouwen ze beton als een materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Ze beperken hun visie op beton niet alleen tot zijn industriële vorm. Beton past overal zolang je het de juiste vorm, textuur en soms zelf kleur geeft. Elk object dat gemaakt is van beton wint aan waarde dankzij zijn unieke karakter en uiterlijk.

De grondstoffen die gebruikt worden bij URBI ET ORBI zijn internationaal erkend en zijn zowel milieu- als mensvriendelijk. Alle producten zijn handgemaakt, geharmoniseerd door de Europese normen en richtlijnen van elke productcategorie.

Bij URBI ET ORBI creëren ze veilige, functionele producten van topkwaliteit die opvallen in elke omgeving.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur