Villeroy & Boch O.novo

Villeroy en Boch O.novo

O.novo - Zo veelzijdig kan wit zijn. O.novo maakt het u gemakkelijk bij uw keuze. Want de nieuwe badkamercollectie is modern, bijzonder flexibel en hoogwaardig voor een verrassend aantrekkelijke prijs. Met O.novo kan iedereen een inrichting naar wens maken. Bij ons vindt u het complete assortiment van Villeroy & Boch. De Villeroy & Boch O.Novo serie bevat een brede collectie, met zowel toiletten, baden als wastafels en douchebakken. Zo heeft u de mogelijkheid uw badkamer samen te stellen met producten uit dezelfde serie.

De O.novo serie van Villeroy & Boch bestaat uit: 

  • Wastafels
  • Toiletten
  • Ligbaden
  • Douchebakken

Ruime keuze in toiletten 

Bij de O.novo-toiletten worden functie en design gecombineerd. U heeft een ruime keuze aan varianten en kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een staande of wandhangend toilet. Daarnaast zijn de losse elementen (toilet, zitting en reservoir) afzonderlijk te bestellen. Wilt u liever alles in één? Kies dan voor een praktisch combipack set. Ook voor kleine toiletruimtes biedt de serie oplossingen. Naast de standaardafmetingen kunt u bij Villeroy & Boch ook kiezen voor een compact-variant voor verschillende ruimtelijke situaties.

Sanitairkeramiek is het perfecte materiaal voor wastafels, toiletten en bidets. Keramiek uit de O.Novo serie heeft een poriënvrij, gesloten oppervlak, waardoor het zich makkelijk laat reinigen. Het keramiek voldoet zo aan de hoogste duurzaamheid en hygiëne eisen.

Ontspannen met O.novo baden

Veilig ontspannen kunt u met de ligbaden van O.novo. Het materiaal acryl biedt veel voordelen voor baden. Het overtuigt dankzij de eenvoudige manier van reiniging en aangenaam textuur. De traditionele rechthoekige vorm is erg praktisch en heeft een maximale bodemlengte. Zo kunt u optimaal gaan liggen en ontstressen. Geniet u liever met z'n tweeën in een bad? Dan is een Duo-bad van Villeroy & Boch een uitstekende keuze. De afvoeren van de baden zijn in het midden van de bodem geplaatst, waardoor u daar geen last van heeft. 

Vragen

Heeft u vragen over onze O.novo collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms!