Villeroy & Boch Subway 2.0

Villeroy & Boch Subway 2.0: harmonisch vormenspel

Ovale rondingen contrasteren met strakke randen – dát is de badkamercollectie Subway 2.0 van Villeroy & Boch. Een wandcloset, fontein of bidet van Subway 2.0 completeert uw badkamer met zijn heldere stijl en hoge functionaliteit. De serie biedt talloze combinatiemogelijkheden voor de meest uiteenlopende wensen. Niet alleen gewoon, maar gewoon praktisch – Subway 2.0 van Villeroy & Boch.

Meer dan keramiek

Stijlvaste vormgeving past het beste bij hoogwaardige materialen. Met CeramicPlus krijgt u het beste voor uw badkamer. Beleef de unieke nanotechnologie, maak het u bij de schoonmaak gemakkelijk en laat uw badkamersanitair er langer als nieuw uitzien. Geef vorm aan uw badkamer met de verschillende kleurnuances, van stralend Star White tot Pergamon – uw badkamer, uw design, uw Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch. De Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch biedt u talloze combinatiemogelijkheden om zo aan al uw wensen te voldoen. 

Toilet Villeroy & Boch Subway 2.0 compleet

Het uitgebreide assortiment van de veelzijdige collectie Subway 2.0 biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van uw badkamer. Hoewel de collectie Subway 2.0 zeer compleet is, staat de serie vooral bekend om zijn zeer populaire toiletten. Het wandcloset met slimseat toiletzitting is al jaren een bestseller. Door het tijdloze en moderne design past de Subway 2.0 toilet van Villeroy & Boch in vrijwel iedere badkamer of toilet. Daarnaast vindt u in de Subway 2.0 serie een ruime collectie complete toiletten, inclusief inbouwreservoir, toilet, zitting en bedieningspaneel.