Staande wastafels

Een op zichzelf staande wastafel is natuurlijk een ware lust voor het oog. Deze luxe wastafels kunnen dus ook de ultieme eye-catchers van jouw badkamer of toilet worden. Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor diverse staande wastafels van vele merken. We bieden daarnaast verschillende kleuren en afmetingen aan. Voor welke staande wastafel ga jij?

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1496 reviews
Er zijn hierboven 19 producten zichtbaar
Naar boven

Staande wastafel

Wanneer je denkt aan een wastafel denk je waarschijnlijk niet direct aan een staande wastafel. Dit maakt een staande wastafel dus ook een originele keuze. Ben jij op zoek naar een wastafel die luxe uitstraalt en waarvan je zeker weet dat je buurvrouw hem niet in haar badkamer heeft staan? Kies dan vandaag nog voor een staande wastafel.

Je wastafel staand plaatsen

Wanneer je op zoek bent naar een originele wastafel en niet bang bent voor een opvallend model is je wastafel staand plaatsen een geweldig idee. Zo maak je van jouw badkamer echt iets speciaals. Gasten zullen een bezoekje aan jouw badkamer bovendien niet snel vergeten.

Hoe combineer je de juiste wastafel met een kraan?

Ylona vertelt je over de mogelijkheden op het gebied van wasmeubels en kranen in de badkamer. Ze geeft ook tips waarmee je eenvoudig zelf de juiste producten bij elkaar zoekt.

Accessoires voor je staande wastafel

Wanneer je kiest voor een staande wastafel is het natuurlijk wel zo leuk om voor bijpassende accessoires te kiezen. Een staande wastafel van beton oogt bijvoorbeeld nog krachtiger met een mooie zwarte kraan. Vanzelfsprekend maak je het geheel dan helemaal af met een zwarte zeepdispenser. Bekijk dus ook eens onze badkamer accessoires.

Je staande wasbak aanschaffen bij Sanitairwinkel

Wanneer je op zoek bent naar een staande wasbak ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ontzettend veel verschillende wasbakken in ons assortiment. Vind je het lastig om te kiezen welke staande wasbak het beste bij jouw badkamer past of heb je een andere vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!