Mosa

Mosa

Mosa is een populair en bekend merk in de sanitairwereld. Sanitairwinkel haalt alles uit de kast, zodat jij jouw droombadkamer kunt realiseren. Daarom is het complete assortiment van Mosa bij ons verkrijgbaar. Alle Mosa badkamertegels zijn aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Het assortiment van Mosa

Zoals al eerder vermeld verkoopt Mosa badkamertegels. De badkamertegels van Mosa zijn onder te verdelen in verschillende subcategorieën. Zo heb je de Mosa vloertegels die enkel geschikt zijn voor installatie op de grond. Hiermee kun je dus de vloer van jouw badkamer op prachtige wijze mee inrichten.

Daarnaast heb je ook nog de Mosa wandtegels, waarmee je jouw muren op schitterende wijze kunt bekleden. Je kunt een interessant concept creëren, door verschillende wand- en vloertegels met elkaar te combineren. Maar je kunt ook gaan voor een uniform en harmonieus badkamergevoel, door dezelfde wand- en vloertegels te kiezen. Met name als je een minimalistische badkamer wilt creëren is dit een goede keuze.

Ten slotte bieden wij ook nog een hoop Mosa tegelplinten aan. Hiermee kun je jouw badkamer op elegante wijze afronden.

In totaal verkopen wij van Sanitairwinkel meer dan 2000 producten van Mosa, die voornamelijk onderverdeeld zijn in de drie categorieën die je hier boven kunt vinden. Mosa’s producten zijn onderverdeeld in meer dan vijftig verschillende series. Het ruime aanbod van Mosa producten verzekert je eigenlijk dat de juiste badkamertegel kunt vinden voor jouw badkamer.

Hoge kwaliteit

Mosa biedt al meer dan 135 jaar badkamertegels aan en deze worden vandaag de dag nog steeds ontworpen en gemaakt in Nederland. Vanuit hier worden de Mosa badkamertegels wereldwijd toegepast. De producten worden geproduceerd onder de Europese Norm EN 14411 en overtreffen deze eisen vaak ruimschoots.

Mosa en duurzaamheid

Mosa is het eerste keramische tegelbedrijf in de wereld dat bijna zijn gehele tegelcollectie Cradle to Cradle Certified® Gold heeft laten certificeren. Deze certificering wordt algemeen erkend en draagt bij aan positieve scores voor Nederlandse en internationale keurmerken voor duurzaam bouwen, zoals LEED, BREEAM, DGNB en HQE.

Cracle to Cradle houdt in dat Mosa voor geen afval, schaarsten of beperkingen zorgt met hun productie. Het is een concept dat zich focust op onbeperkt hergebruik van grondstoffen, het gebruik van duurzame energie en het stimuleren van diversiteit. De doelstelling van dit initiatief is een nieuwe industriële revolutie, die ervoor zorgt dat productie en fabricatie een positieve invloed hebben op zowel de economie, als op onze maatschappij en de planeet.

Hiernaast heeft Mosa ook een ander systeem gecreëerd, namelijk het Mosa Take Back-systeem. Hierbij worden schone Mosa-tegelresten teruggenomen, die vervolgens weer kunnen worden hergebruikt bij de productie van nieuwe Mosa badkamertegels. Via deze manier komt Mosa een stap dichterbij het sluiten van de materiaalkringlopen.

Design

Mosa is een Nederlands bedrijf en de tegels worden vandaag de dag nog steeds ontworpen en geproduceerd in Maastricht. Waarbij innovatief Nederlands design centraal staat. Het design van Mosa kenmerkt zich door tijdloze esthetiek samen met functionaliteit en pure vakmanschap. Mosa tegels hebben een strak design, waarbij puurheid en eenvoud het Nederlandse karakter weerspiegelen. 

Vragen over Mosa?

Mocht je enkele vragen over de producten van Mosa, of ben je geïnteresseerd in de producten van dit merk? Dan is het altijd mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Ook kun je eenvoudig online contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur