Spiegel ovaal

Een badkamer is natuurlijk niet compleet zonder een mooie spiegel. Met een ovale spiegel kun je jouw badkamer op flexibele wijze inrichten en kun je alsnog genieten van een elegant design. Ovaal is een erg populaire spiegelvorm en onze ovale spiegels zijn afkomstig van een hoop verschillende merken.

Spiegel ovaal

Ovale spiegels zijn erg populair geworden de laatste tijd en de rede hiervoor is de flexibiliteit waar je hiermee geniet. Een ovale spiegel neemt namelijk niet een gehele ruimte over, maar het geeft je juist de kans om jouw badkamer op compleet unieke wijze in te richten. Zo kun je de muur waar jouw spiegel op hangt bijvoorbeeld bedekken met een fraaie tegelmuur, een mooi behang of met echt natuursteen.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos en een ovaal spiegel kan eenvoudig geïntegreerd worden in bijna elk type badkamer.

Kleur van jouw ovale spiegel

Onze ovale spiegels zijn in verschillende kleuren beschikbaar, maar de kleur die het meeste voorkomt is zilver. Onze zilveren ovale spiegels zijn erg geschikt voor moderne badkamers. Ook kun je opteren voor een zwarte spiegel, deze zijn erg geschikt voor een industriële badkamer. Ten slotte kun je tevens genieten van een gouden spiegel, wat erg mooi tot zijn recht komt in een retro badkamer.

Spiegel ovaal formaat

Onze ovale spiegels zijn beschikbaar in veel verschillende groottes. Zo kun je kleine spiegels vinden, die erg geschikt zijn voor een aparte wc-ruimte. Maar ook voor grote badkamers hebben wij de perfecte ovale spiegel. Onze spiegels zijn verkrijgbaar vanaf 38 cm hoog tot maar liefst 180 centimeter en onze ovale spiegels zijn minimaal 20 centimeter breed en maximaal 140 centimeter breed. Kortom, voor elke badkamer hebben wij de juiste ovale spiegel.

Spiegelbelichting

Het merendeel van onze ovale spiegels geniet van verlichting. Dit is erg handig als je jezelf aan het opfrissen bent en daarnaast staat de verlichting vaak erg mooi in een badkamer. Mocht je het liever ietwat traditioneler willen houden, heb je ook nog de keuze voor ovale spiegels zonder verlichting. Als je een ovale spiegel met verlichting hebt gevonden, is de kans groot dat deze verlichting rondom geïntegreerd is.

Merken

Onze ovale spiegels zijn afkomstig van een hoop verschillende merken, maar de meeste zijn afkomstig van Sanicare. Ook hebben wij andere populaire merken, als Adema, Saniclass, Royal Plaza en Plieger in ons assortiment. In totaal zijn al onze ovale spiegels afkomstig van dertien verschillende merken, die zich focussen op andere stijlen en gevestigd zijn in verschillende prijsklassen. Dankzij dit brede aanbod verzekeren wij van Sanitairwinkel je ervan dat er een mooie ovale spiegel voor jou tussen zit!

Onderhoud van een ovale spiegel

Je kunt een spiegel eenvoudig schoon maken met tal van reinigingsmiddelen. Deze spullen kun je ook in ons assortiment vinden. Tevens kun je kiezen voor een ovale spiegel met spiegelverwarming, wat condensvorming voorkomt. Hiernaast kun je ook deze spiegelverwarming los bestellen en daarna eenvoudig op je ovale spiegel monteren.

Spiegel ovaal kopen

Ben jij op zoek naar professioneel en persoonlijk advies voor jouw badkamer? Geen enkel probleem! Neem eenvoudig contact op met onze vriendelijke klantenservice en zij zullen al jouw vragen over onze ovale spiegels beantwoorden. Hiernaast kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze showrooms, waar je de ovale spiegels in het echt kunt zien en je een face-to-face gesprek kunt houden met een van onze verkopers.