Stijladvies aan huis

Geen tientallen showrooms afstruinen op zoek naar inspiratie voor de badkamer. Maar een stylist die bij je aan huis komt en precies helpt waar dat nodig is.

Met de Sanitairwinkel Stijladvies aan huis-service komen we bij je thuis! Samen met een professionele interieurarchitecte bespreek je de wensen voor jouw droombadkamer. Wat je ontvangt na dit bezoek? Een compleet uitgewerkt plan met daarin een professionele tekening, een moodboard én een kortingsvoucher. Met het plan kun je vervolgens de producten bekijken in een Sanitairwinkel-showroom en ontvang je een offerte passend binnen je budget. Wil jij verrast worden door onze Stijladvies aan huis-service? Klik dan hieronder op de button.

MELD JE AAN!

Lasut en Braun

VOOR €199,- ONTVANG JE HET VOLGENDE

  • Professioneel advies aan huis van een interieurarchitect (90 min)
  • Kleur- en stijladvies
  • Een uitgewerkt moodboard
  • Een professionele tekening/schets van de badkamer
  • Een €200,- kortingsvoucher*

STAP 1 

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul het formulier in en laat ons weten waar je graag advies bij ontvangt. Eén van onze interieurarchitecten neemt daarna contact met je op om een afspraak in te plannen.

MELD JE AAN!

STAP 2 

ONTVANG ADVIES AAN HUIS

Het advies aan huis gesprek vindt plaats en je ontvangt de €200,- shoptegoed voucher. De interieurarchitect stuurt na afloop digitaal het advies en de tekeningen.

Stap 3 

MAAK DE LAATSTE KEUZES IN ONZE SHOWROOM

Neem het advies en de tekeningen mee naar de showroom om de definitieve keuzes te maken.

Lasut en Braun

Samenwerking Sanitairwinkel x Lasut enBraun

In samenwerking met de interieurarchitecten van Lasut en Braun starten wij een nieuwe stylingservice om jou te helpen met jouw droombadkamer. Voor slechts €199,- komt een professionele interieurarchitect bij je aan huis om je te helpen met het samenstellen van jouw droombadkamer. Normaal kost deze service €349,-, maar ter introductie bieden we deze service nu tijdelijk aan voor €199,-!

* € 200,- kortingsvoucher
Na het Stijladvies aan huis ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €200,- welke je bij een aankoop vanaf €2.000,- kunt verzilveren in één van onze showrooms. Zo is het advies aan huis uiteindelijk helemaal gratis!

Reacties op stylingadvies bij Sanitairwinkel

Vorig jaar kon je samen met één van onze huis-stylisten aan de slag gaan met je eigen badkamer tijdens onze moodboard events. Hieronder lees je reviews over het ontvangen stylingadvies.

"De styliste voelde goed aan welke stijl ik zocht en gaf hele goede en smaakvolle tips. Ze maakte ter plekke wat schetsjes wat heel inzichtelijk werkte. Deze hebben we in de uitvoering ook kunnen gebruiken." - Rianne 

"Het event was goed georganiseerd en samen met de huisstylist hebben we een prachtig moodboard gemaakt. Daar was ik erg tevreden mee." - Janine 

"Opvallend genoeg heb ik eraan overgehouden dat het beeld wat ik in m’n hoofd had van losse onderdelen niet tot een resultaat leidde waar ik helemaal happy mee was. Ik heb daardoor geleerd dat ik meer naar het totaalplaatje moet kijken, dan naar wat de mooiste onderdelen zijn." - Anouk