Stijladvies aan huis

Geen tientallen showrooms afstruinen op zoek naar inspiratie voor de badkamer. Maar een stylist die bij je aan huis komt en precies helpt waar dat nodig is. Met de Stijladvies aan huis-service van Sanitairwinkel komen we bij je thuis! Samen met een professionele stylist bespreek je de wensen voor jouw droombadkamer.

Stijladvies aan huis

Wat je ontvangt na dit bezoek? Een compleet uitgewerkt plan met daarin een professionele tekening, een moodboard én een kortingsvoucher. Met het plan kun je vervolgens de producten bekijken in een Sanitairwinkel-showroom en ontvang je een offerte passend binnen je budget. Voor slechts €299,- komt een professionele stylist bij je aan huis om je te helpen met het samenstellen van jouw droombadkamer. Na het Stijladvies aan huis ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €200,- bij aankoop van een complete badkamer in één van onze showrooms.

Placeholder

Waarom stijladvies aan huis?

Wanneer je kiest voor Stijladvies aan huis komt één van onze stylistes naar je toe op een moment dat het jou uitkomt. De styliste heeft tijdens het thuisadvies uitgebreid de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Verder krijg je:

hartje

Kleur- en stijladvies verwerkt in een moodboard

tekening

Uitgewerkte tekening van jouw badkamer

hartje

€200,- shoptegoed bij aankoop van een complete badkamer (vanaf € 4000,-)

Hoe gaat stijladvies aan huis in zijn werk?

placeholder

STAP 1: MAAK EEN AFSPRAAK

Vul het formulier in en laat ons weten waar je graag advies bij ontvangt. Eén van onze stylisten neemt daarna contact met je op om een afspraak in te plannen.

placeholder

STAP 2: ONTVANG ADVIES AAN HUIS

Het advies aan huis gesprek vindt plaats, hierin zal het e.e.a. gepresenteerd worden en is er nog ruimte voor aanpassingen o.b.v. je eigen wensen en eisen. De stylist stuurt na afloop digitaal het advies en de tekeningen.

placeholder

STAP 3: MAAK DE LAATSTE KEUZES IN ONZE SHOWROOM

Neem het advies en de tekeningen mee naar de showroom om de definitieve keuzes te maken. In de showroom ligt de € 200,00 kortingsvoucher voor je klaar.

Ja, ik wil stijladvies aan huis

Wil jij verrast worden door onze Stijladvies aan huis-service? Meld je dan nu aan en wij nemen contact met je op.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Stylisten

placeholder

Anouk

Stylist Anouk wordt blij van bezig zijn met kleuren, patronen en hier mooie combinaties mee maken. Vandaar dat ze koos voor de opleiding binnenhuisarchitectuur. Nu werkt ze bij Sanitairwinkel om met een goed luisterend oor klanten te helpen aan de badkamer of toiletruimte van hun dromen. Lees hier meer over Anouk.


 

Reacties na een stijladvies aan huis

Vorig jaar kon je samen met één van onze huis-stylisten aan de slag gaan met je eigen badkamer tijdens onze moodboard events. Hieronder lees je reviews over het ontvangen stylingadvies.

"De styliste voelde goed aan welke stijl ik zocht en gaf hele goede en smaakvolle tips. Ze maakte ter plekke wat schetsjes wat heel inzichtelijk werkte. Deze hebben we in de uitvoering ook kunnen gebruiken." Rianne 

"Het event was goed georganiseerd en samen met de huisstylist hebben we een prachtig moodboard gemaakt. Daar was ik erg tevreden mee." Janine

"Opvallend genoeg heb ik eraan overgehouden dat het beeld wat ik in m’n hoofd had van losse onderdelen niet tot een resultaat leidde waar ik helemaal happy mee was. Ik heb daardoor geleerd dat ik meer naar het totaalplaatje moet kijken, dan naar wat de mooiste onderdelen zijn." Anouk