Paneelradiatoren

In stijl de ruimte verwarmen? Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste online aanbod paneelradiatoren! Een paneelradiator is geschikt voor het verwarmen van verschillende ruimtes in uw huis, zoals de woonkamer, hal of badkamer. Wij bieden u paneelradiatoren in verschillende formaten, kleuren en designs. Houd u van een strak interieur? Dan is een donkere paneelradiator met vlakke voorzijden misschien wat voor u. Liever een klassieke uitstraling? We hebben ook veel witte paneelradiatoren!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Zo bereken je de capaciteit van een radiator

Capaciteit radiator berekenen

Paneelradiatoren

Een paneelradiator is een verwarming die bestaat uit panelen en convectoren. Paneelradiatoren zijn de meest gebruikte radiatoren in veel huishoudens. Ze zijn in ieder deel van het huis te plaatsen: zowel in de woonkamer, gang als badkamer.  

Groot assortiment paneelradiatoren

Sanitairwinkel.nl heeft een een groot assortiment paneelradiatoren met radiatoren van bekende merken als Stelrad, Vasco, Plieger, Jaga en Zehnder. Veelal snel en gratis geleverd. Het overgrote deel van de radiatoren zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van de afmetingen en het vermogen dat u wenst.

Vermogen

U dient bij het aanschaffen van een radiator goed te letten op het vermogen (wattage) van de radiator. Een paneelradiator wordt gekenmerkt door een type: 10, 11, 20, 21, 22 en 33. Dit typenummer verwijst naar het aantal panelen en convectoren, waarbij het eerste cijfer staat voor het aantal platen en het tweede voor het aantal convectoren. Een type 21 radiator heeft 2 platen en 1 convector. Hoe hoger het type, hoe hoger de warmteafgifte / het vermogen van de paneelradiator.  

Traditionele of vlakke paneelradiatoren

Een traditionele paneelradiator heeft een kenmerkende geribbelde voorplaat. Maar ook paneelradiatoren zijn verkrijgen in een meer moderne uitstraling, waarbij de voorplaat vlak is. De vlakke voorplaat geeft de paneelradiator een strakkere uitstraling en valt daardoor minder op.

Kleuren paneelradiatoren

Veruit de populairste en meest verkochte kleur voor paneelradiatoren is wit. Witte paneelradiatoren zijn namelijk het minst opvallend, zeker bij witte wanden. Naast witte paneelradiatoren heeft u bij Sawiday ook keuze uit meerdere kleuren, waaronder grijs en zwart. Daarnaast zijn er verschillende tinten zoals gebroken wit en zandkleurige tinten beschikbaar. Zo is er altijd een radiator die past bij de stijl van de badkamer of het interieur.

Paneelradiator kopen

Bent u op zoek naar een paneelradiator? Dan bent u bij Sanitairwinkel.nl aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze paneelradiatoren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of breng een bezoek aan één van onze showrooms. Zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Designradiator of handdoek radiator in je badkamer?