Vermalers

Met een broyeur toilet zorg je ervoor dat je een toiletruimte zonder afvoerleiding toch kan voorzien van de juiste toiletsystemen. Een broyeur leidt het afvalwater op een alternatieve manier weg naar de riolering. Door middel van een wc vermaler in deze producten, wordt het afval op een geheel onafhankelijke wijze verwerkt. Een op zichzelf staand effectief systeem dus. Zo heb je alsnog een perfect werkend toilet na aanschaf van een broyeur.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Waarom een broyeur toilet?

Een broyeur staat erom bekend dat het een zeer handige optie is om wc ruimtes zonder afvoerleiding toch van de juiste afvalwaterverwerking te voorzien. Het is door een vermaler mogelijk om een geheel onafhankelijk systeem aan te leggen. De voordelen van het kopen van een broyeur zijn daarom:

  • Geen hoge verbouwingskosten: Met een broyeur toilet voorkom je dat je je in allerlei bochten moet wringen om een toilet toch op een afvoerleiding aan te sluiten. Hier komen vaak allerlei benodigde verbouwingen bij kijken. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Een broyeur toilet kopen is in dat geval een veel goedkopere optie.
  • Verschillende designs: Daarnaast bevinden zich broyeurs met verschillende designs in het assortiment van Sanitairwinkel. Neem dus gerust een kijkje tussen alle opties en beslis zelf welk design het meest aansluit op je eigen smaak. Het fijne van een groot aantal verschillende designs is dan ook dat je deze perfect op jezelf kan afstemmen.
  • Eenvoudige installatie: Zeker in vergelijking met een hele verbouwing is een broyeur toilet een eenvoudige optie. De installatie van een vermaler is minimaal gecompliceerd en vergt geen grote verbouwingen.
  • Nette afwerking: Een laatste en zeker niet onbelangrijk voordeel van een broyeur is de nette afwerking die erbij komt kijken. Zoals je bij de verschillende mogelijkheden kunt zien, is de afwerking op en top geregeld. Een broyeur ziet eruit als een hoogwaardig product. Het geeft een nette uitstraling aan een wc ruimte.

Een wc vermaler

Een wc met vermaler is in de basis hetzelfde als een broyeur toilet en wordt dus vooral gebruikt op plaatsen waar een 'klassieke' wc met stortbak niet geplaatst kan worden. Zoals de naam al zegt, vermaalt de vermaler de vaste afvalstoffen zodat ze door een kleinere leiding dan de normale wc-afvoer kunnen worden afgevoerd. Vaak is de stortbak bij een vermaler minder krachtig dan een gewone klassieke wc, omdat de vermaler tegelijk werkt als aanzuiger.

Broyeur toilet kopen?

Wanneer het aankomt op het aanbod van broyeur toiletten, dan ben je bij Sanitairwinkel dus aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in ons volledige assortiment en beslis voor jezelf welke broyeur je in jouw eigen wc ruimte zou kunnen zien staan.

Een broyeur toilet van een goede kwaliteit gaat vervolgens jaren mee. Een vermaler is een ideale oplossing om toch op een alternatieve wijze het afvoer van het toilet in de toiletruimte te regelen.

Twee populaire A-merken in de categorie vermalersSanibroyeurNemo.

Vragen over een broyeur toilet?

Voor meer informatie over de verschillende opties qua broyeur of over de werking van het product zelf, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk voor de juiste vermaler kiest.