Buitendouches

Op zoek naar een buitendouche? Ga voor een Saniclass Outdoor! Onze buitendouches zijn voorzien van extra luxe-opties en prachtig afgewerkt. De douche biedt u zowel warm als koud water en heeft zelfs een handdouche. De buitendouches zijn bovendien gemaakt van het meest hoogwaardige RVS dat er bestaat en bieden u daarom gegarandeerd jarenlang plezier.

Buitendouches

Merkt u ook dat onze zomers steeds warmer worden? Heerlijk, maar ook benauwend als u niet kunt afkoelen. Een buitendouche of tuindouche is daarom ideaal! Als de hitte u te veel wordt, springt u even snel onder de douche. Hetzelfde geldt voor uw eventuele kinderen of huisdieren. En zijn uw kinderen vies van het buitenspelen, dan kunnen ze zichzelf snel afspoelen in de tuin. Een buitendouche is dus hartstikke praktisch, ook als u geen zwembad in uw tuin heeft!

Beste kwaliteit buitendouches

Een buitendouche geeft veel luxe en comfort. Daar wilt u zo lang mogelijk van genieten, toch? Onze buitendouches van Saniclass zijn daarom gemaakt van RVS 316: kwalitatief het meest hoogwaardige RVS dat er bestaat. De douches zijn daarmee bestand tegen alle weersomstandigheden en roesten niet. De mat zwarte buitendouches zijn bovendien voorzien van een extra PVD-coating, zodat de kleur niet beschadigt of vervaagt.

Prachtige designs

Onze Saniclass Outdoor tuindouches zijn beschikbaar in de kleuren RVS en mat zwart. Beide douches zijn prachtig afgewerkt, met onderaan een rozet en strakke knoppen voor de temperatuur. De buitendouches zijn 230 centimeter hoog en voorzien van zowel een hoofd- als handdouche.

Buitendouche met warm of koud water?

Alhoewel u met koud water natuurlijk het beste afkoelt, begrijpen wij dat warm(er) water ook gewenst is! De Saniclass Outdoor buitendouches bieden u daarom zowel warm als koud water. Dat is ideaal voor het afspoelen na het zwemmen of voor de kinderen na het buitenspelen. Op zoek naar nog meer comfort? De Deluxe-versie heeft een regendouche!

Montage van de buitendouche

De buitendouches hebben een inbouwgedeelte onder de voet. Dit gedeelte dient u aan te sluiten op warm en koud water, waarna u met de 1-hendel mengkraan eenvoudig de gewenste temperatuur kunt kiezen.

Vragen over buitendouches?

Heeft u nog vragen over de montage of andere zaken rondom de buitendouches? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur