Marmerlook tegels

Wil je marmer in de badkamer? Kies dan voor marmerlook tegels! Deze tegels zijn veelzijdig in te zetten en passen zowel in een badkamer met een landelijke als industriële uitstraling. Naast het feit dat marmer een chique uitstraling geeft, straalt het ook rust uit. Of je nu van een traditionele of stoere badkamer houdt, in je badkamer wil je even tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor prettige materialen, marmerlook tegels geven een strak en natuurlijk effect.

Tegelpatronen: alle mogelijke tegelverbanden

Tegelpatronen

Marmerlook tegels

Marmer is tijdloos en wordt al jaren gebruikt in badkamers en keukens. Dat is niet voor niets, het geeft een ruimte een prachtig chique uitstraling. Marmer betekent glanzende steen, het is een kostbare grondstof. Vaak wordt het vervangen door ander materiaal wat niet onder doet voor echt marmer. Wil je marmer in de badkamer, toilet of keuken? Dan zijn marmerlook tegels de oplossing! De tegels zijn veelzijdig in te zetten en passen daarom zowel in badkamers met een landelijke als industriële uitstraling. Door goed te combineren met marmerlook tegels, badkamer accessoires en badmeubelen creëer je een uniek geheel.  

Klassieke of stoere marmerlook tegels?

De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar als wand- en vloertegel. Combineer verschillende formaten en kleuren tegels op de vloer en wand. Voor een wat klassiekere badkamer kies je voor een glanzende wit/zwart marmerlook tegel en kies je bijpassende accessoires, wat dacht je van gouden kranen? Voor een stoere industriële badkamer kun je het beste kijken naar groene of zwarte marmerlook tegels. Kies hierbij voor een matte variant. Maak je badkamer extra stoer en chique door donkere badkamermeubels te plaatsen.

Naast wit/zwart, grijs en zwart zijn de marmerlook tegels ook verkrijgbaar in off white, antraciet en een combinatie van meerdere kleuren.

Een rustgevende uitstraling

Naast het feit dat marmer een chique uitstraling geeft, straalt het ook rust uit. Of je nu van een traditionele of stoere badkamer houdt, in je badkamer wil je even tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor prettige materialen, marmerlook tegels geven een strak en natuurlijk effect. In een badkamer met marmerlook kun je heerlijk ontspannen.

Marmerlook mozaïek tegels

Minder klassiek maar zeker zo mooi zijn de marmerlook mozaïek tegels. Deze tegels zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals scherven, rondjes of vierkantjes. Met deze tegels creëer je een natuurlijk effect in je badkamer.

Waar kun je marmerlook tegels gebruiken?

Natuurlijk zijn de marmerlook tegels ook geschikt voor andere ruimtes zoals bijvoorbeeld woonkamer, keuken, toilet en hal. Sanitairwinkel biedt marmerlook tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld VT wonen Cifre Ceramica, EnergieKer etc.

Bekijk marmerlook tegels met eigen ogen

In onze webshop proberen we een zo goed mogelijk beeld te geven van het assortiment marmerlook tegels. Toch kan het zijn dat foto's net een ander beeld geven dan de werkelijkheid. Woon je in de buurt van een van onze showrooms? Kom dan zeker eens een kijkje nemen. In de showroom is een groot deel van ons tegel assortiment te bekijken. Zo weet je zeker hoe de marmerlook tegel er in werkelijkheid uitziet voordat je bestelt.