Reserverolhouders

Met een reserverolhouder heb je een goed overzicht van hoeveel wc papier er nog op het toilet aanwezig is. Bovendien is het een stuk geordender dan allerlei losse wc rollen. Kies daarom een reserverolhouder die mooi bij de rest van het design van je toilet past. Met het juiste product zorg je ervoor dat je toilet echt helemaal af is. Bij Sanitairwinkel vind je een groot aantal verschillende mogelijkheden wanneer het op de reserverolhouder aankomt.

Reserverolhouder

Niets is vervelender dan dat je op het toilet zit en het wc-papier is op. Een reserverolhouder is een houder waar je meerdere toiletrollen mee kan 'bewaren', zodat je niet meer zonder hoeft te zitten. Er bestaan verschillende varianten toiletroldispensers van hangend tot staande.

De voordelen reserverolhouders

  • Nette afwerking: De reserverolhouder zorgt voor een nette afwerking van het toilet. In plaats van los slingerende wc rollen, heb je met een reserverolhouder een nette manier om ze te stapelen. Dit creëert rust op het toilet, evenals een verzorgde afwerking.
  • Overzichtelijk: Daarnaast is het ook een stuk overzichtelijker om wc-rollen op één voorwerp te bewaren. Je ziet in één oogopslag hoeveel rollen er nog over zijn. Zo voorkom je een stuk beter dat je ineens op het toilet zit terwijl het wc-papier op is. Voorkom zulke situaties met een reserverolhouder.
  • Handig in gebruik: Een derde voordeel is dat een reserverolhouder handig in gebruik is. Dat wil zeggen dat je wc-rollen heel makkelijk achter elkaar op een reserverolhouder opstapelt. Heb je een nieuwe rol nodig? Dan haal je deze met het grootste gemak van de houder af. Er zijn verder geen moeilijke handelingen vereist.
  • Sterke prijs-kwaliteitverhouding: Bij Sanitairwinkel vinden we het erg belangrijk dat er altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding wordt gehandhaafd. Wij doen er alles aan om je voor een goede kwalitatieve reserverolhouder een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Daarmee heb je voor relatief weinig geld toegang tot sterke reserverolhouders met een hoogstaand design.
  • Hoge kwaliteit: Om deze goede prijs-kwaliteitverhouding in stand te houden, is het dus ook erg belangrijk dat de kwaliteit in orde is. Bij Sanitairwinkel controleren we alle producten voortijdig. Zo weten we dat deze aan onze kwaliteitseisen voldoen wanneer we ze naar je verzenden.

Reserverolhouder kopen?

Ben je momenteel op zoek naar een reserverolhouder voor op het toilet? Dan is Sanitairwinkel de juiste plek om hiervoor naar op zoek te gaan. Let bij het uitkiezen van een reserverolhouder op de volgende aspecten:

  • Kleur: Welke kleur past het beste bij de rest van je toilet? In het ideale scenario sluit de reserverolhouder enigszins aan op de overige kleuren in het toilet. Zo vormen de verschillende voorwerpen een mooi geheel.
  • Design: Voor het design geldt ongeveer hetzelfde als voor de kleur. Komt het design van de reserverolhouder enigszins overeen met de rest van de designs op het toilet? Als je hier veel waarde aan hecht, is het belangrijk om hier rekening mee te houden.
  • Grootte: Heb je graag veel wc-rollen tegelijk op het toilet? Dan is er ook nog een verschil qua grootte van de verschillende reserverolhouder. Beslis voor jezelf waar je denkt het meeste behoefte aan te hebben.

Wanneer je vragen hebt over een van onze modellen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur