Koudwaterkranen

Met een koudwaterkraan haal je ultieme luxe in huis. Gezuiverd, gekoeld én bruisend water in een handomdraai. Dat willen we toch allemaal? Met een koud water kraan wordt jouw droom werkelijkheid. Bij Sanitairwinkel vind je een groot aanbod aan koudwaterkranen. Voor welke kraan ga jij?

Er zijn hierboven 22 producten zichtbaar
Naar boven

Koudwaterkraan nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een koudwaterkraan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een uitgebreid assortiment voor dit product. Je hebt de keuze uit meerdere Grohe Blue kranen en vindt hierdoor altijd een geschikt exemplaar voor in jouw keuken. De Grohe Blue koudwaterkranen zijn bovendien eenvoudig te installeren, dus in een mum van tijd geniet je van heerlijk koud of bruisend water!

Een koudwaterkraan voor in de keuken

Veel mensen drinken liever water uit een fles dan uit de kraan. Niet gek, want water uit een fles is vaak gezuiverd en staat bovendien vaak koud in de koelkast. Vaak vinden we water uit een fles daarom lekkerder. Flessen water kopen is alleen niet erg handig en bovendien absoluut niet duurzaam. Een koudwaterkraan is dus ideaal: je hebt direct heerlijk gezuiverd, koel en bruisend water tot je beschikking en hoeft dus ook niet meer te slepen met flessen water. Niet gek dus dat steeds meer huishoudens kiezen voor een koudwaterkaan.

Een duurzame kraan

Een koudwaterkraan is niet alleen ontzettend handig, een kraan als deze is ook erg milieuvriendelijk. Wanneer je graag water drinkt maar wel vaak de voorkeur geeft aan water uit een fles kan een koudwaterkraan de oplossing bieden. Zo hoef je namelijk geen flessen water meer te kopen bij de supermarkt en hierdoor verbruik je minder plastic. Een koudwaterkraan toevoegen aan je keuken brengt dus verschillende voordelen met zich mee.  

Altijd een koud water kraan voor jou

Sanitairwinkel biedt verschillende opties aan voor een koud water kraan. De kranen zijn beschikbaar in verschillende uitlopen en materialen en hebben daarmee verschillende uitstralingen. Een L-uitloop in een donkere tint staat bijvoorbeeld mooi bij een moderne keuken; een C-uitloop in chroom past perfect bij een klassieke stijl. Welke koud water kraan je ook kiest, je haalt altijd een hoop extra luxe in huis.

Verschillende kleuren koudwaterkranen

Naast verschillende uitlopen bieden we ook verschillende kleuren koudwaterkranen aan. Of je nu dus op zoek bent naar een zwarte koudwaterkraan, een gouden koudwaterkraan of een juist een zilverkleurige koudwaterkraan, bij Sanitairwinkel zijn de opties eindeloos. Zo hebben we altijd een kraan beschikbaar die bij jouw keuken past. Voor welke kleur ga jij?

Een koudwaterkraan met bruisend water

Drink jij naast koud water ook graag bruisend water? Dan heb je geluk. Met een koudwaterkraan kan je namelijk naast koud water ook bruisend water in je glas laten stromen. Op deze manier heb je dus altijd bruisend water in huis. Dat is niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor onaangekondigde gasten. Je kunt je gasten op deze manier altijd van een drankje met prik voorzien. Het is wel belangrijk om te vermelden dat niet elke kraan over deze functie beschikt. Laat je dus van tevoren goed informeren wanneer je een koudwaterkraan wilt gaan kopen en op zoek bent naar een kraan met bruisend water functie.

Bestel jouw koudwaterkraan bij Sanitairwinkel

Ook voor alle accessoires en toebehoren van jouw koudwaterkraan kun je bij ons terecht. Heb je nog vragen over een koudwaterkraan of bepaalde onderdelen van deze kraan? Wij voorzien je graag van onafhankelijk advies. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. We zien je graag verschijnen!