Wasbakken

Op zoek naar een nieuwe wasbak om de badkamer mee af te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sanitairwinkel heeft een uitgebreid aanbod wasbakken en waskommen. Met zo veel varianten kun je je keuze precies afstemmen op je badkamer. Een witte keramische wasbak doet het altijd goed, maar kijk ook eens naar de natuurstenen waskommen voor een natuurlijke of industriële uitstraling van de badkamer.

Wasbakken voor badkamer en toilet

Een wasbak is één van de belangrijkste onderdelen in de badkamer. Wat voor type wasbak je nodig hebt hangt erg af van je smaak en situatie. Heb je een klein gezin en hoeft niet iedereen tegelijk gebruik te maken van de badkamer ’s ochtends? Dan is een wat kleinere wastafel misschien wel voldoende. Is het ’s ochtends duwen en dringen in de badkamer? Dan is een wat grotere of wellicht een dubbele wastafel meer geschikt. Welk type wasbak je ook nodig hebt, Sanitairwinkel heeft in alle gevallen voor jou de beste optie in het assortiment.

Sanitairwinkel heeft een uitgebreid aanbod wasbakken en waskommen in het assortiment. Met zo veel varianten kun je je keuze precies afstemmen op je droombadkamer. Een witte keramische wasbak doet het altijd goed, maar kijk ook eens naar de natuurstenen waskommen voor een natuurlijke of industriële uitstraling van de badkamer. Onze verkopers helpen je graag om de juiste wasbak te kiezen. Wij voorzien je graag van deskundig advies in een van onze showrooms.

Type wasbak

Het type wastafel hangt echter van meer dingen af dan enkel het formaat. Wij hebben namelijk wastafels in allerlei verschillende soorten, vormen en materialen in ons assortiment. Zo heb je de keuze uit keramische wasbakken, wasbakken van natuursteen, solid surface en nog veel meer materialen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een stijlvolle waskom door een ovale of ronde vorm te kiezen. Onze wasbakken zijn ook beschikbaar in veel verschillende kleuren, wel zo prettig om je badkamer compleet naar je eigen smaak in te kunnen richten. Durf je het aan, een zwarte of gouden wasbak?  

Inbouw of opbouw wasbak?

Bij Sanitairwinkel heb je de keus tussen opbouw wasbakken en inbouw wasbakken. Kenmerkend aan inbouw wasbakken is dat ze in de wastafel worden verzonken zodat ze een mooi geheel vormen. Bij inbouw wasbakken is het ook mogelijk om de wasbak deels in de wastafel te verwerken. Zo steekt de wasbak er aan de bovenkant een stukje bovenuit. Een van de voordelen van een inbouw wasbak is dat je ruimte kunt besparen waardoor er meer plaats is rondom de wasbak.

Een opbouw wasbak zorgt voor een hippe en moderne uitstraling in de badkamer. Een opbouw wasbak wordt boven op de wastafel geplaatst. Met een mooi design valt de wasbak dan ook meteen in het oog. Laat Sanitarwinkel nou toevallig meer dan 700 mooie, hippe wasbakken in het assortiment hebben!

De keuze voor een wasbak moest naast handig in gebruik zijn en makkelijk in onderhoud, ook aansluiten op je smaak en stijl van de badkamer. Bij Sanitairwinkel helpen wij je graag om een mooie en gebruiksvriendelijke combinatie van wastafel en wasbak samen te stellen, die je ook nog eens kan installeren met je favoriete wastafelkraan of kranen.

Overloopgat en kraangaten

Sommige wasbakken in ons assortiment hebben naast de afvoer nog een extra gat, vaak aan de bovenrand van de wasbak. Nu hoef je gelukkig niet bang te zijn dat hierdoor heel de vloer onderstroomt. Dit overloopgat zorgt er juist voor dat de wasbak niet overstroomt. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je per ongeluk de kraan laat lopen. Door het overloopgat kan al het overtollige water makkelijk weglopen en voorkom je water op het wastafelmeubel of op de vloer.

Je kunt daarnaast kiezen voor een wasbak met één of meerdere kraangaten of juist zonder kraangaten. Als er één of twee kraangaten in de wasbak zitten betekent dit dat er één of twee kranen op de wasbak geïnstalleerd kunnen worden. Verwerk je de kraan liever in de muur of in het badmeubel? Geen probleem! Wij hebben ook een ruim aanbod wasbakken en waskommen zonder kraangaten.

Merken wastafels

De mooiste wasbakken en wastafels van de beste merken bieden we tegen een scherpe prijs aan. Villeroy & Boch, Duravit, Forzalaqua, Grohe en Laufen zijn enkele merken uit ons assortiment wasbakken. Bij Sanitairwinkel kun je terecht voor zowel bekende als minder bekende merken. Naast deze merken zijn wij exclusief dealer van het merk Saniclass. Saniclass is een merk dat producten van kwaliteit levert, tegen een scherpe prijs. Het assortiment van Saniclass bestaat uit ruim 250 wasbakken met verschillende vormen, kleuren en typen. Onze verkopers bespreken graag de mogelijkheden voor jouw droombadkamer.   

Meubelen voor in badkamer of toilet