Showroommodellen

Wist u dat Sanitairwinkel verschillende showrooms in Nederland en België heeft? Daar kunt u onze producten bekijken én de beste deals scoren. Onze showroommodellen zijn namelijk altijd scherp geprijsd en direct mee te nemen. Voor alle showroommodellen geldt wel dat ze maar beperkt te verkrijgen zijn, dus bekijk ons uitgebreide aanbod en wees er snel bij!  

Showroommodellen - korting tot 70%

Diverse showroommodellen van verschillende merken. Allen in prima staat, eventuele beschadigingen worden vermeld bij de producten. Een badkamer verbouwing kan een stuk voordeliger zijn dan je denkt met de hoge kortingen op showroommodellen.

Showroommodellen per showroom

Per showroommodel wordt aangegeven waar deze zich bevindt. Sanitairwinkel heeft namelijk meerdere showrooms in Nederland. Selecteer een showroom in jouw omgeving, of vind de beste badkamer showroommodellen bij onze winkels door heel Nederland.

Spelregels

Vanwege de hoge korting en beperkte voorraad showroommodellen zijn wij genoodzaakt de volgende spelregels aan te houden:

- Alléén verkrijgbaar in een showroom en niet online te bestellen;

- Alléén af te halen, wordt niet verzonden;

- Reserveren is mogelijk, maar slechts 1 werkdag;

- Inspecteer het product goed er kunnen beschadigingen op zitten;

- Helaas kunnen we geen garantie geven op deze producten;

- Producten kunnen niet retour worden gebracht.

Voordelige badkamer samenstellen met showroommodellen

Doordat het aanbod showroommodellen voor de badkamer vaak behoorlijk groot is, zijn er vaak complete badkamers in dezelfde stijl samen te stellen. Het is even goed zoeken en misschien liggen de producten in verschillende winkels. Toch kan het lonen om het aanbod showroommodellen eens goed door te spitten. Met een beetje geluk vind je zo je droombadkamer met een flinke korting!