header
quote

BADKAMERS VOOR ELKE DAG

Kom thuis in de badkamer van je dromen!"

EERLIJK & TRANSPARANT

We houden het graag helder voor jou. Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In onze webshop en in onze showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames, kleine lettertjes en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek. En even rondkijken in één van de showrooms mag gewoon!

persoonlijk advies

INSPIRATIE VOOR DE BADKAMER

Badkamers zijn tegenwoordig echt onderdeel van het interieur. Er wordt dus ook steeds meer tijd en energie gestoken in het ontwerp van de badkamer.

Daarom hebben we een zeer uitgebreide inspiratiepagina opgezet. Zo kun je je online alvast oriënteren op verschillende stijlen en trends.

Wil je de producten liever in het echt ervaren? Al onze showrooms zijn voorzien van een inspiratietafel waar je jouw ideale moodboard/materialenbord samen kunt stellen. Ga aan de slag met allerlei tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet of de verschillende kleuren en materialen mooi bij elkaar staan.

persoonlijk advies

STYLING & ADVIES

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen. Wil je zeker weten dat onze verkoopadviseurs de tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms.

Naast verkoopadviseurs hebben wij ook een aantal stylisten rondlopen in onze showrooms. Zij kunnen je goed helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. Naast kleur en materiaaladvies kunnen zij ook goed advies geven over de indeling van je badkamer. Benieuwd naar de badkamers waar wij bij hebben geholpen? Bekijk dan de binnenkijkers bij onze klanten thuis. Of neem een kijkje onder #mijnsanitair.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

We snappen dat het uitzoeken van een nieuwe badkamer een hele klus is, dus je kunt ons alles vragen. Onze klantenservice heeft veel sanitairkennis en is er speciaal voor jou. Zijn er vragen of is er een probleem? Dan helpen we je hier graag bij. En dit is geen lege ‘wij van Wc-eend’-belofte. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met 'uitstekend'!

trustpilot
"UITSTEKEND"
 

Een score van 4.6 uit 5 op basis van 25.959 reviews

SAWIDAY

Sanitairwinkel is onderdeel van Sawiday dat is opgericht in 2007. Onder de naam Sawiday opereren wij ook in België en Frankrijk.

Om alles te kunnen leveren waar je naar op zoek bent hebben we een ruim en inspirerend assortiment. Wanneer je bij ons bestelt laten we de levering soepel verlopen via onze leveranciers of via ons goed gevulde magazijn in 's-Hertogenbosch, vlak bij de plek waar alles begon voor Sanitairwinkel: Rosmalen. Vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen, welke tevens fungeert als showroom, werken we aan het verbeteren van ons assortiment, de webshop en de klantervaring.

sawiday

JOIN OUR TEAM!

We zijn een ambitieus en jong team met ruim 250 medewerkers die met veel enthousiasme elke dag weer voor jou aan de slag gaan. En we groeien als een speer! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we samen ons bedrijf naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. Ben jij één van die nieuwe collega’s? Je vindt alle vacatures op:

www.sawiday.work
sawiday