CELESTYN

Stijlvol met een vintage vibe | Selected by De Huismuts

STYLING: TRAVERTIN, GROEN & GOUD

huismuts

Rachel (@dehuismuts) stelde deze stijlvolle badkamer samen met haar favoriete producten. Ze koos een prachtige travertin tegel uit voor een natuurlijke en vintage sfeer. Met de groene tegel werd daar een rustig kleuraccent aan toegevoegd en de gouden kranen en accessoires van Crosswater zorgen verder voor een luxe effect. Het complete plaatje heeft een warme en natuurlijke sfeer. Als dat niet genieten wordt!

  • Badmeubel in verschillende maten verkrijgbaar
  • Stijlvolle spiegels met sfeerverlichting
  • Platte douchebak voor een douche zonder opstap
  • Heerlijke Sunshower voor een ontspannen douche

Kranen en accessoires van Crosswater zijn allen uitgevoerd in een gouden kleur voor een mooi samenhangend geheel. Zelfs de radiator is in een gouden tint gekozen. Doordat alle materialen in deze badkamer een warme tintkleur hebben passen de kleuren goed bij elkaar en oogt het rustig.

In deze badkamer is gekozen voor twee wastafelmeubels met een marmeren waskom. Als je een kleinere badkamer hebt kun je ook kiezen voor een enkel meubel. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om in een kleinere ruimte het bad of de douche weg te laten, afhankelijk van je wensen.

badkamer
badkamer
badkamer
badkamer

JOUW DROOMBADKAMER

Wil je deze badkamer in een andere opstelling of met andere kranen, tegels of accessoires? Stel samen met één van onze stylisten jouw droombadkamer samen of ga zelf aan de slag met onze moodboardtafel. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij een Sanitairwinkel in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. 

Maak een afspraak

werktekening badkamer

BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET

Spreekt deze stijl jou aan, maar past het niet binnen jouw budget? Geen probleem! Dankzij ons brede assortiment is het in veel gevallen mogelijk om andere producten of merken te selecteren die lager in prijs zijn, maar wel passen binnen deze stijl.

DIRECT EEN SCHERPE PRIJS

Bij Sanitairwinkel hanteren we een eerlijk en transparant prijsbeleid, we volgen de prijzen van onze concurrenten en indien nodig passen wij hier onze prijzen op aan. Koop je bij ons een complete badkamer? Dan stellen we een offerte op waarbij je van ieder artikel inzage hebt in de prijs. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je de offerte op je gemak nalezen of aanpassen.  

PRIJSINDICATIE

Deze badkamer opstelling is gerealiseerd voor ongeveer:
€ 13.250,-*
(Deze prijs is exclusief tegels)

Badgedeelte € 1.150
Badmeubelgedeelte € 3.900
Douchegedeelte € 1.400
Sunshower € 3.800
Toilet € 550
Accessoires € 1.600
Radiator € 850
   
Totaal € 13.250

 

*We werken met online prijzen, de daadwerkelijke prijs kan afwijken op moment van bestellen.

JOUW EIGEN DROOMBADKAMER

Optimaal genieten van jouw droombadkamer kan alleen als jij jezelf hierin helemaal thuis voelt. Het is daarom belangrijk dat je keuzes maakt waar je achter staat. Graag luisteren we naar jouw wensen en denken we met je mee. Samen gaan we op zoek naar een badkamer die past bij jouw gezinssituatie, stijl en budget. Of je nu inspiratie wilt opdoen, stylingadvies aan huis wilt, één van onze adviseurs wilt spreken of zelf aan de slag wilt in één van onze winkels. Bij Sanitairwinkel is alles mogelijk. We horen graag van je!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN DEZE BADKAMER