Spiegellampen

Een badkamer is niet compleet zonder een mooie spiegellamp. Met de juiste spiegelverlichting wordt het verzorgen van je gezicht en haren namelijk een stuk gemakkelijker. Een spiegellamp maakt van je badkamer bovendien een fijne en sfeervolle ruimte om tijd in door te brengen. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en laat je verrassen door onze mooie spiegellampen voor in de badkamer. Welke lamp hangt er binnenkort boven jouw badkamerspiegel?

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Spiegellamp nodig?

Een spiegellamp (ook wel spiegelverlichting genoemd), vind je bij Sanitairwinkel in vele kleuren, merken en met verschillende soorten lampen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor spiegelverlichting met een gloeilamp, halogeenlamp of een LED-lamp.

Spiegelverlichting van goede kwaliteit

Bij een spiegel in de badkamer is het belangrijk dat je genoeg verlichting hebt zodat je in de ochtend of in de avond goed zicht hebt tijdens het verzorgen van jouw gezicht. Spiegelverlichting is niet alleen handig tijdens het verzorgen van je gezicht. Goede verlichting draagt namelijk ook bij aan een fijne sfeer in de badkamer.

Een spiegellamp in de badkamer

Steeds meer mensen voegen een spiegellamp toe aan hun badkamer en dit is natuurlijk niet voor niets. Een plafondlamp kan namelijk prima een ruimte verlichten maar een spiegellamp kan je badkamer op meerdere vlakken naar een hoger niveau tillen. Zo kan je met een spiegellamp niet alleen je badkamer van een hotelwaardige look voorzien maar wordt het ook een stuk gemakkelijker om bijvoorbeeld make-up aan te brengen of je haar in model te brengen. Een spiegellamp in de badkamer plaatsen is dus geen overbodige luxe. Heb je geen ruimte voor een lamp boven je spiegel? Kijk dan eens naar ons aanbod voor een spiegel met verlichting.

Je spiegellamp bevestigen

Bij het kiezen van spiegelverlichting voor in de badkamer dien je rekening te houden met de bevestigingsmethode. Je kunt kiezen voor spiegelverlichting die zowel op de muur als op een spiegel bevestigd kan worden, spiegelverlichting die alleen op een spiegel bevestigd kan worden of voor spiegelverlichting die speciaal is gemaakt voor bevestiging op een spiegelkast.

Spiegellampjes voor het aanbrengen van make-up

Ben je op zoek naar spiegellampjes waarmee je het aanbrengen van je make-up gemakkelijker kunt maken? Ook dan ben je bij Sanitairwinkel aan het goede adres. Wij bieden namelijk verschillende spiegellampjes aan met natuurlijk wit licht. Wanneer de kleur van jouw spiegellamp namelijk te warm (geel) is kan dit een vertekend beeld geven van de werkelijkheid. Kleuren kunnen in dat geval donkerder of juist lichter overkomen in daglicht en dat wil je voorkomen. Vergeet dus ook niet aandacht te besteden aan de kleurtemperatuur van je spiegellamp. 

Verschillende merken

Wanneer je op zoek bent naar spiegelverlichting heb je bij ons de keuze uit heel veel verschillende merken. Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor verlichting van sanitairmerken. Het voordeel hiervan is dat deze merken volledig gespecialiseerd zijn op het gebied van jawel, sanitair! Een spiegellamp moet namelijk niet alleen voor goed verdeeld licht zorgen maar ook tegen een druppel water kunnen.

Tips voor het kiezen van de perfecte badkamerlamp

Bestel jouw spiegellamp bij Sanitairwinkel!

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al onze producten? Onze medewerkers helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Zien we je snel?