Marokkaanse tegels

Kom in Oosterse sferen in een badkamer met een Marokkaans tintje. Marokkaanse tegels zijn in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kun je goed spelen met de vorm en kleur, kies eens voor een zeshoekig tegel. Durf kleur te bekennen en combineer kleuren en materialen. Zo droom jij binnenkort weg tijdens een warme douche met dampend water en heerlijke geuren en kleuren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een Oosterse badkamer van je dromen te maken, bekijk alle Marokkaanse tegels!

Tegelpatronen: alle mogelijke tegelverbanden

Verder lezen

Marokkaanse tegels

Kom in Oosterse sferen in een badkamer of toilet met een Marokkaans tintje. Een badkamer is een plek waar je even helemaal wilt ontspannen. Met Marokkaanse tegels breng je de Mediterrane sfeer in je eigen badkamer. Tijdens een heerlijke douche droom je even weg van een badhuis met dampend water en heerlijke geuren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een Oosterse badkamer van je dromen te maken!

Volop keuze in Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels zijn in veel verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Zo kun je spelen met de vorm, kies eens voor een zeshoekig tegel. Beken kleur en combineer kleuren. De Marokkaanse tegels zijn verkrijgbaar in o.a. de volgende kleuren: blauw, groen, crème, antraciet, bruin en olijfgroen. Durf een hier een bijzondere tegel uit te kiezen en geef jouw badkamer een Oosters tintje.

Combinaties

De Marokkaanse tegels passen heel goed in een Mediterrane woonstijl. Door de badkamer accessoires, zoals het badkamermeubel, de kraan en de wastafel af te stemmen op de tegels zet je een prachtige sfeer neer. Zo geeft de combinatie met gouden kranen een uniek chique en warm gevoel. Ook kun je kiezen voor een wastafel van marmer, deze komt dan heel goed tot z’n recht met de Marokkaanse tegels op de achterwand.

Tegels voor aan de wand

De Marokkaanse tegels in ons assortiment zijn allemaal geschikt voor aan de wand. Welke vorm of kleur je ook kiest, deze tegels zullen zeker een eyecatcher zijn in je badkamer of toilet.

Andere ruimtes

Marokkaanse tegels zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de hal, woonkamer of keuken. Betegel een muur met deze tegels en plaats er een mooi dressoir voor, met enkele oosterse accessoires waan je je meteen in Marokko!

Vaak wordt er gekozen om één muur met de Marokkaanse tegels te betegelen, het is dan mooi voor de andere muren een andere eenvoudige tegel te kiezen. Sanitairwinkel heeft een breed aanbod in allerlei vloer- en wandtegels voor badkamer, toilet en keuken. Kijk en vergelijk de verschillende tegels en merken, zoals o.a. de merken Douglas Jones en Cifre Ceramica op onze website of kom naar één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur