Cadeaubonnen

Sanitairwinkel cadeaubon – origineel en handig!

Heeft iemand in uw familie of vriendenkring net een huis gekocht? Of is een kennis bezig met een verbouwing of renovatie van de badkamer? Dan gaat u daar binnenkort vast het resultaat bewonderen! Misschien wilt u dan graag een kleinigheidje meenemen, maar vindt u het lastig om een geschikt cadeau te vinden. Logisch, want de aankleding van de badkamer is behoorlijk persoonlijk en uw smaak hoeft niet hetzelfde te zijn als die van iemand anders! Gelukkig hebben wij de oplossing: een Sanitairwinkel cadeaubon!

Leuk én praktisch
Natuurlijk is het hartstikke leuk om accessoires te geven, maar het is vaak moeilijk inschatten wat iemand leuk vindt. Een cadeaubon is daarom ideaal: de ontvanger kan dan zelf iets leuks uitzoeken en heeft u dan toch uw steentje bijgedragen. De Sanitairwinkel cadeaubon is bovendien geldig op het gehele assortiment, dus de ontvanger kan de bon ook gebruiken om wat bij te leggen bij een grotere aankoop, zoals een nieuwe douchewand of spiegel.

Zowel online als offline
De Sanitairwinkel tegoedbon kan zowel online als offline worden ingeleverd. Als u de bon in een showroom wilt inleveren, kunt u deze aan de kassa overhandigen. De waarde van de bon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag. Als u de cadeaubon in de webshop wilt gebruiken, dan vult u in de winkelwagen de unieke code van de bon in. Indien het saldo niet aan het totale aankoopbedrag voldoet, dient u het resterende bedrag zelf bij te betalen.

Lange tijd geldig
De Sanitairwinkel cadeaubon is maar liefst drie jaar geldig. De bon is bovendien niet persoonsgebonden. Dat betekent dat u de bon zelf kunt gebruiken, maar ook aan iemand anders kunt geven (mits u de unieke code nog niet heeft gebruikt). De Sanitairwinkel tegoedbon is drie jaar geldig, dus let erop dat u de bon daarvoor heeft gebruikt of afgegeven. Het zou natuurlijk zonde zijn als u dit extraatje liet verlopen!

Een aantal voorwaarden
Er zijn een aantal voorwaarden aan de Sanitairwinkel cadeaubon verbonden. Lees deze hieronder nog eens goed door zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan:

  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Als de cadeaubon niet aan het complete aankoopbedrag voldoet, dient u de rest zelf bij te betalen.
  • De cadeaubon bevat een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt.
  • De cadeaubon is drie jaar geldig en mag maar één keer gebruikt worden.
  • Een eventueel restbedrag van de cadeaubon komt te vervallen.
  • Een cadeaubon kan niet voor openstaande bestellingen worden gebruikt.
  • Alleen geldig in Nederland.

Heeft u nog vragen over de aanschaf of het inleveren van een cadeaubon? Neem dan contact op met onze klantenservice!